O mică radiografie pentru Inaba Churu

1.6K

Salut, eu sunt Larisa, mămica lui Cezar & Aris și a celor 10 lătrăcioși.

Mă bucur tare mult că prima mea recenzie a ajuns la mulți părinți grijulii care-și doresc păreri pe bune și nu doar laude și beneficii ca să fie reclama cât mai bună așa că mi-am luat inima-n dinți și m-am apucat sa scriu o nouă recenzie.

De ce am ales Inaba Churu?

Cu siguranta, chiar dacă nu ai cumparat, ai vazut prin magazine recompensele Inaba Churu. Ai mei sunt terminați după ele. Nu, credeți-mă că nu exagerez cu nimic și oricâte laude le-aș aduce tot nu aș putea descrie momentul în care le desfac o recompensă.

Cine este Inaba Churu?

Inaba are o traditie de peste un secol in industria alimentară. Inițial, la începutul secolului XIX (mai exact 1805 🙀), compania era axată pe recoltarea fructelor de mare. În 1958 au intrat pe piața de produse pentru animalele de companie iar brand-ul Churu a fost lansat in 1989.❤️

Inaba a fost printre primele companii care a produs hrană umeda pentru pisici.

În acest moment brand-ul este prezent pe toate continentele și este cel mai iubit brand de pisicile japoneze.

Pe piața românească a apărut abia în 2022, pentru prima dată, la pentruanimale.ro (nu că aș vrea sa mă laud că lucrez aici însă din dragoste pentru animăluțe, am avut mereu primii tot ce e nou pe piață și bineînțeles și de calitate).

Materia  primă și procesul de fabricație

Toate produsele Inaba Churu folosesc doar materie primă 100% potrivită consumului uman, fără subproduse, conservanți sau coloranți. Deci dacă te hotărăști să guști să vezi ce mănâncă pisica ta, o poți face fără probleme 😁

Fabricile în care se produce Inaba Churu au toate standardele unei fabrici de produse alimentare pentru consumul uman.

Oricum ne-am obișnuit când zicem Japonia să asociem cu “proceduri riguroase”, “calitate”, acestea fiind în materialul lor genetic de mii de ani.

Pieptul de pui folosit în produsele Inaba provine de la pui crescuți liber, în ferme aflate lângă fabricile lor. Peștele provine din Oceanul Pacific. Acesta sosește în fabrici însoțit de certificat de origine (unde și cum a fost prins). Inaba lucrează doar cu pescari care folosesc tehnici de pescuit prietenoase cu delfinii ❤️ (asta este un lucru care mă face să-i iubesc și mai mult).

Materialele folosite la ambalarea produselor Inaba au proprietăți de blocare a oxigenului având astfel un rol protector mai bun asupra conținutului și a sănătății pisicilor.

Au fost rechemate produsele Inaba Churu?

Am intrebat furnizorul, l-am întrebat pe Google, i-am intrebat pe Bing, Yahoo până și pe noua inteligență artificială ChatGPT. Toți mi-au dat același rezultat: nu avem informații despre loturi retrase pentru produsele Inaba.

Care este gama de produse oferita de Inaba Churu? Sau mai bine care e gama de produse oferite de Inaba Churu în România?

  • Inaba Churu Piure (câine și pisică) – Ton și somon, Ton și scoici, Ton, Pui, Pui cu brânză, Pui și creveți. 
  • Inaba Churu Bites (câine și pisică) – Pui și ton, Pui, Pui cu brânză.
  • Inaba Churu Pops (pisică) – Ton, Pui.
  • Inaba Churu Recompense Functionale (pisică) – Ton, Pui.

Mai nou există și 3 game de hrană umedă pentru pisici, Supă, Tocană și Bisque (nu am știut cum să-l traduc) care vin în următoarele variante:

  • Supă – Pui, Pui și ton, Pui și scoici. Somon.
  • Bisque – Ton, Pui.
  • Tocană – Pui și ton, Pui, Somon și pui, Pui și scoici.

Am testat produsele noi de supă și Cezar și Aris spun că sunt yummy (dovada în fotografie) Între timp ambalajul a fost schimbat așa că nu te speria dacă vezi că produsul are altă imagine. Conținutul este la fel de delicios.😻

Inaba Churu Plic in Supa cu Pui

Să facem acum radiografia unui produs

Am ales Inaba Churu Pops cu Pui.

Marele avantataj în general al recompesnelor Inaba Churu este versatilitatea. Poți să scoți o cantitate mică din tub și să le oferi din mână, poți să le pui în castron sau poți să le folosești ca toppere peste mâncarea uscata. Preferata mea, să le folosești pentru adiminstrarea de medicamente. Pentru mine a funcționat excelent.

Să revenim la Inaba Churu Pops cu pui. Ingredientul proncipal este carnea provenită de la pui crescuți în fermă. Recompensa este în aspic, ceea ce va duce la un conținut ridicat de apa și deci o hidratare foarte bună. Nu conține cereale, conservați sau coloranți artificiali. Nivel caloric redus. Conține caragenani (agenți de îngroșare extrași din alge marine) și gumă de guar și de xantan, folosite tot ca agenți de îngroșare (probabil de aici și conținutul de zaharuri).

Ingrediente: apă, carne de pui, aromatizanți naturali, aromă naturală de scoici, caragenani, agar-agar, gumă de guar, gumă de xantan, vitamina E adăugată, extract de ceai verde.

Analiză medie: proteine 7%, grăsimi 0,2%, fibre brute 0,3%, umiditate 91%

Analiză medie raportată la substanța uscată: proteine 77,78%, grăsime 2,22%, fibre 3.33%, carbohidrați 16,67%. Atenție: recompensele sunt doar hrană complementară și nu pot reprezenta hrana de baza a pisicii tale.

Ce îmi place la acest produs: carnea provenită de pui crescuți liber în ferme, ingredientele de calitate pentru consum uman, este fară cereale, nu conține coloranți sau conservanți artificiali.

Ce nu îmi place: exprimarea vaga de aromatizanti naturali, conținutul de glucide.

Nota finala: 9

Ce am găsit în general ca păreri ale cumparatorilor?

Că notă generala Inaba Churu primește 4.7 stele, majoritatea plângerilor fiind legate de preț.

Aștept și părerile voastre într-un comentariu 😉

Cezar recomandă cu drag următoarele produse Inaba Churu

Join the Conversation

  1. Cea mai bună recompensă ❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close