Pet Remote – o nouă metodă de comunicare

1.3K

pet remoteO viață simplă este ceea ce caută fiecare dintre noi!

Cu Pet Remote, veți descoperi noi metode interactive de a vă înțelege cu animalul de companie. Dacă nu aveți un animal de companie pentru că vă era groază de comunicarea cu el și de faptul că nu vă puteați ocupa îndeaproape de nevoile lui, atunci cu siguranță că a venit momentul să treceți peste aceste impedimente. Alături de un animal de companie viața arată altfel, singurătatea va dispărea rapid și activitățile interioare și exterioare se vor diversifica. În ceea ce privește comunicarea cu câinele sau cu pisica, cu ajutorul Pet Remote veți putea să depășiți barierele tradiționale și să folosiți metodele moderne. Dacă acum câțiva ani acest tip de comunicare reprezenta doar un gând frivol al imaginației vreunui scriitor de romane Science Fiction, acum, utilizându-vă Smartphone-ul, puteți să comunicați cu câinele dumneavoastră. Se poate spune cu siguranță despre Pet Remote că este nu dispozitiv modern, care folosește tehnologie de vârf, și care are menirea de a înlocui clicker-ul sau fluierul cu ultrasunete.

Cum funcționează Pet Remote?

Pus într-o lumină simplă, Pet Remote este un dispozitiv care se poziționează pe zgarda animalului de companie, și care reacționează la o simplă atingere de buton în App-ul downloadat pe Smartphone-ul dumneavoastră. Dispozitivul va vibra sau va scoate anumite sunete, la care câinele va fi învățat să răspundă.

În primul rând, pentru a putea să folosiți dispozitivul, trebuie să aveți un câine dresat. În lipsa câinelui, puteți să vă încercați norocul și pe o pisică sau alt animal de companie pe care reușiți să îl dresați. Urmează să îi atașați dispozitivul la zgardă și să descărcați pe Smartphone aplicația care vă permite conectarea la distanță cu dispozitivul Pet Remote. În principiu, trebuie să țineți cont de trei elemente importante, respectiv dresajul câinelui, atașarea dispozitivului și instalarea aplicației pe Smartphone. După ce ați deschis aplicația pe telefon, puteți să setați butoanele/comenzile la care câinele să răspundă. În momentul în care ați apăsat un buton, dispozitivul va vibra, sau va cânta, iar câinele va reacționa în consecință. Nu încercați aplicația dacă nu ați dresat în prealabil câinele. Acesta nu va ști ce să facă și probabil că se va simți chiar deranjat.

Aplicația va veni cu o serie de butoane preinstalate, dar dumneavoastră aveți posibilitatea de a seta butoanele pe care le doriți. Fiecare buton reprezintă o comandă pentru câinele dumneavoastră și trebuie să îl dresați exact pentru dispozitiv. Puteți să folosiți semnalul sonor și vibrația în același timp pentru comenzile importante. Astfel, trebuie să știți că fiecare buton poate să fie setat independent. Cu cât câinele va înțelege mai clar care sunt așteptările pe care le aveți de la el, cu atât va executa comenzile cu mai mare ușurință.

Câteva sfaturi pentru utilizarea Pet Remote

Îmbunătățiți comunicarea cu animalele de companie.

Cu ajutorul Pet Remote, comunicarea cu animalele de companie este dusă înspre alt nivel. Trăind într-o lume în care dezvoltarea tehnologică și cu precădere a domeniului IT a cunoscut o expansiune puternică, ne vedem nevoiți să ne adaptăm cu rapiditate. Trebuie să înțelegeți că folosind Pet Remote, nu veți mai fi nevoit să strigați din toate puterile după câinele scăpat din lesă și pornit în urmărirea unei pisici. Vă va asculta și va înțelege ceea ce îi cereți. Acest tip de comunicare poate fi încadrată într-o anumită măsură în cadrul comunicării non-verbale, dar ar putea să reprezinte mai mult decât atât.

Dresajul este mai simplu

Câinele trebuie să fie dus la dresaj pentru a înțelege comenzile pe care i le dă dispozitivul. În final, el va trebui să asocieze comenzile cu semnalele acustice sau vibrațiile primite de la dumneavoastră prin intermediul dispozitivului. Câinele va putea să înțeleagă ceea ce îi cereți chiar și atunci când nu este atent la dumneavoastră, sau când este cu întors cu spatele. Dacă am face o comparație cu un fluier cu ultrasunete, veți putea să observați cât de rudimentar este un astfel de dispozitiv față de Pet Remote. În cazul fluierului, poate fi de multe ori dificil pentru dumneavoastră să rețineți și să suflați aceleași linii melodice alocate câte unei comenzi.

Ce este dispozitivul Pet Remote

Pentru o persoană care înțelege utilitatea unei aplicații remote, desfășurată pe un Smartphone și prin intermediul căreia se poate comunica cu un animal de companie, este foarte ușor să realizeze totodată și beneficiile pe care acest dispozitiv le pune la dispoziție. Printre caracteristicile esențiale ale dispozitivului Pet Remote se enumeră și următoarele:

– fiind de mici dimensiuni, dispozitivul poate să fie atașat la zgarda animalului de companie, dar nu va incomoda în niciun fel activitățile animalului. Este un dispozitiv care are posibilitatea să vibreze sau să emită sunete acustice;

– bateria dispozitivului are o durată de viață de aproape un an de zile, fiind realizat în așa fel încât să intre în Power Saving Mode ori de câte ori nu este utilizat;

– dispozitivul comunică prin tehnologia Bluetooth cu un alt dispozitiv mobil, respectiv un Smartphone, prin intermediul unei aplicații care este descărcată și instalată pe telefon. Această aplicație este gratuită.

Despre Pet Remote se poate spune că reprezintă liantul între nou și vechi, între tehnologia secolului trecut și tehnologiile inovative pe care le avem astăzi la dispoziție. În final, trebuie să acceptăm că utilizarea telefoanelor mobile de tip Smartphone, a tabletelor sau a laptop-urilor ne schimbă viața în moduri nebănuite. La fel și în cazul Pet Remote, dispozitivul preia rolul unui clicker sau al unui fluier cu ultrasunete și le îmbunătățește, deschizându-vă astfel ușa înspre noi experiențe interesante și înspre posibilitatea de a comunica cu câinele dumneavoastră într-un mod facil și extrem de convenabil. O situație probabilă, un exemplu de utilizare a dispozitivului Pet Remote, este și cazul în care luați masa pe terasa casei, și câinele fuge afară din curte, pe stradă, condus fiind de instinctele sale de vânător. Folosind Pet Remote, veți fi scutit de efortul pe care ar fi trebuit să îl depuneți pentru a alerga după câine, pentru a-l striga și pentru a-l face să se oprească. Apăsarea unui singur buton va face toate aceste lucruri, iar dumneavoastră puteți să vă continuați liniștit masa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close