Pet Motion aduce un stil de viață corect

800

pet motionMonitorizarea nivelului de activitate al animalului de companie este mai necesară ca și oricând

Cum ar fi ca atât voi cât și veterinarul să știți în orice moment care este nivelul de activitate al animalului de companie?

Probabil nu v-ați gândit până acum că ar fi posibil așa ceva, dar tehnologia avansează mult mai repede decât ne dăm seama. Pet Motion este una dintre dovezile clare în acest sens. Și pentru că ne bazăm atât de mult pe un Smartphone în ziua de astăzi, au fost create aplicații și dispozitive aproape pentru orice secundă din viața noastră. Toate analizează, recomandă, fac statistici, în scopul clar de a ne ușura viața. Dar în același timp, ne fac să ne bazăm foarte mult pe informațiile pe care le primim de la ele. Animalul de companie are nevoie de activitatea sa zilnică, pe care trebuie să o asigurați pentru a preveni stările de anxietate și stările distructive. Cu Pet Motion, puteți să beneficiați de un ajutor real în identificarea nevoilor de activitate a animalului de companie. Îndrăznim să ne extindem puțin orizonturile și să spunem că un astfel de dispozitiv poate să fie extrem de benefic și pentru persoanele care au nevoie de exerciții zilnice și de activități pentru a depăși anumite momente dificile din viața lor.

Dispozitivul Pet Motion este menit să îmbunătățească relația între animalul de companie și stăpânul său

Dacă până acum vă scoteați câinele la plimbare doar o singură dată pe zi, deși acesta avea nevoie de cel puțin două plimbări, atunci cu siguranță că aveți nevoie de cineva sau ceva care să vă atenționeze de acest lucru. Intenția voastră era bună, dar nu era îndeajuns. Mai mult, există cazul în care câinele are nevoie să alerge, nu să se plimbe la pas. Sunt multe rase de câini, în special cele de vânătoare, retrieverii, care trebuie să aibă parte de exerciții susținute. Aceste rase sunt ideale pentru familii active, care pleacă la fiecare sfârșit de săptămână la munte sau în drumeții. Pet Motion vă va anunța că animalul de companie și-a îndeplinit nivelul zilnic de activitate. Tot Pet Motion vă oferă informații cu privire la starea de sănătate a animalului, măsurându-i pulsul și trimițându-le direct veterinarului.

Ce înseamnă Pet Motion pentru noi?

1. În primul rând, ideea de monitorizare trebuie să fie percepută cât se poate de pozitiv, înțelegându-se faptul că acest dispozitiv poate să ofere informații foarte relevante și mai mult, să ofere statistici cu privire la activitatea animalului de companie.pet motion 2

2. Aplicațiile pe Smartphone sunt ușor de căutat, simplu de instalat și extrem de intuitive. Vă vor oferi posibilitatea de a primi informațiile cu privire la activitatea animalului de companie într-o manieră prietenoasă și ușor de interpretat.

3. Dispozitivul Pet Motion poate să fie folosit chiar și pentru persoanele în vârstă sau cele care au nevoie de plimbări zilnice sau de activități zilnice pentru a-și menține sau îmbunătăți starea de sănătate.

Care sunt beneficiile dispozitivului Pet Motion?

Monitorizează activitatea animalului de companie.

Dispozitivul Pet Motion permite setarea de obiective zilnice cu privire la nivelul de activitate propus pentru animalul de companie. Mișcările animalului de companie vor fi transpuse în trei categorii principale, respectiv leneș, activ și dinamic, iar informațiile primite de la aplicația de pe Smartphone vă vor spune dacă animalul de companie trebuie sau nu să fie mai activ. În acest fel, puteți să creșteți durata de efectuare a exercițiilor sau să renunțați la câteva dintre ele. Astfel de informații vă scutesc din a ține separat o evidență cu privire la exercițiile animalului de companie. Mai există cazul în care alt membru al familiei a scos animalul de companie la plimbare, dar nu știați acest lucru, motiv pentru care imediat ce ați ajuns de la muncă, vă grăbiți să ieșiți cu el afară. Dacă aveți un dispozitiv Pet Motion, astfel de încurcături pot fi evitate pentru că veți fi informat cu privire la faptul că animalul de companie și-a făcut exercițiile zilnice.

Pot fi setate țeluri pe care să le atingă în fiecare zi

Cu ajutorul dispozitivului Pet Motion puteți să setați obiective zilnice pe care animalul de companie trebuie să le atingă. Aceste obiective sunt stabilite având în vedere informațiile cu privire la numărul de pași făcuți, la mișcările și la timpul petrecut efectuând exercițiile, activitățile zilnice. Printre senzorii plasați în interiorul dispozitivului Pet Motion se găsește și senzorul care arată temperatura corpului și un senzor care are rolul de accelerometru. Fiecare obiectiv reprezintă un număr de puncte (Pet Points) pe care animalul de companie trebuie să le facă zilnic. Dispozitivul Pet Motion și aplicația de pe telefon vă oferă informații cu privire la numărul de puncte făcute în cadrul unui obiectiv stabilit.

Ce este dispozitivul Pet Motion

Rolul dispozitivului Pet Motion este acela de a monitoriza activitatea zilnică a animalului de companie și de a urmări îndeplinirea obiectivelor zilnice prin obținerea de Pet Points. Despre Pet Motion trebuie să știți următoarele aspecte esențiale:

– aplicația pentru Smartphone este realizată atât pentru IOS cât și pentru Android. Cu ajutorul aplicației puteți să monitorizați mai multe animale de companie în același timp;

– sincronizarea cu dispozitivul plasat la zgarda animalului de companie se face automat, între cele două existând o legătură wireless, dispozitivul Pet Motion dispunând de tehnologie Bluetooth 4.0;

– este de dimensiuni mici (15mm x 50mm x 9mm), foarte ușor (7g) și este rezistent la apă. Este un accesoriu excelent pentru animalele de companie care cântăresc peste două kg;

– durata de viață a bateriei este de o săptămână, putând fi încărcată foarte repede;

– pentru animalele de mici dimensiuni este indicat să se atașeze la un harnașament, nu la zgardă;

– fiind conectat tot timpul la o aplicație mobilă, aflată pe Smartphone, puteți să oferiți în orice moment veterinarului informații cu privire la starea de sănătate a animalului de companie. Acest lucru vă permite să preveniți apariția unor stări de sănătate precare.

Dacă până acum trebuia să țineți o evidență clară a activităților pe care animalul de companie le-a făcut, a exercițiilor de care are nevoie, din acest moment, dispozitivul Pet Motion este pregătit să preia acest aspect. Tot ceea ce trebuie să faceți este să vă folosiți Smartphone-ul pe post de agregator, de culegător de informații. Setarea obiectivelor zilnice vă va ajuta să urmăriți cât se poate de clar nivelul activităților animalului de companie. Nu doar atunci când sunteți împreună cu animalul de companie acesta își va face exercițiile. Chiar și când sunteți plecați, animalul de companie se joacă, aleargă prin curte, face mișcare. Cu ajutorul dispozitivului Pet Motion, puteți să vedeți cât de activ a fost animalul de companie cât timp ați fost plecați de acasă. Poate că în momentul în care vă întoarceți de la muncă, nici nu mai este nevoie să îl scoateți la plimbare pentru că deja și-a făcut exercițiile pentru ziua în curs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close