GPS Pet Tracking – un dispozitiv care nu pierde niciodată

2.6K

 

gps tracking

Acesta este răspunsul la necesitatea urmăririi constante a animalului de companie

Ce ai spune dacă de acum înainte nu o să mai fi stresat de pierderea animalului de companie?

GPS Pet Tracking este dispozitivul de care fiecare posesor de animale de companie ar trebui să se atașeze. Doar în momentul în care câinele sau pisica ta, care a crescut lângă tine de ani de zile, a reușit să sară gardul și să nu se mai întoarcă, vei realiza cât de important este un astfel de dispozitiv. Dar ce ai spune dacă vom merge mai departe și vom îndrăzni să folosim acest dispozitiv chiar și pentru persoane, fie ei bătrâni sau copii? Să presupunem că mergeți cu copiii la Disneyland, într-o zi de vară călduroasă și super-aglomerată. Pentru că va trebui să fiți mereu cu ochii pe copii, nu veți mai putea să vă bucurați de toate acele plăceri pe care numeroasele caruseluri, efecte speciale și jocuri vi le pot oferi. Un dispozitiv GPS Tracking atașat la cureaua copiiilor vă va permite să vă separați de ei o scurtă perioadă de timp și să mergeți să vă dați pe cel mai dificil Montagne Russe.

La prima vedere un dispozitiv GPS Pet Tracking nu pare a fi atât de necesar

Un astfel de dispozitiv este ideal pentru persoanele care muncesc mult și care își lasă animalele libere în curtea casei. Se știe despre câini că iubesc să sape, motiv pentru care dacă este lăsat liber în curtea casei există toate șansele să își creeze o oportunitate pentru a evada și pentru a explora împrejurimile. Mai sunt acele cazuri în care câinele tău face parte dintr-o rasă de vânătoare, ceea ce înseamnă că acesta va avea instictul de a urmări prada care îi apare în față. Câinele va fugi de lângă tine și se va angaja în urmărirea unei pisici sau a vreunei rozătoare, fără să îl mai intereseze comenzile pe care le dai. Fiind profund implicat în urmărirea prăzii, câinele se va îndepărta și vor exista toate șansele să se piardă. Un dispozitiv GPS Tracking îți va permite să îl găsești oriunde s-ar afla.

Care este condiția esențială pentru a nu mai pierde vreodată animalul de companie?

1. O gândire pro-activă îți permite să accepți tehnologiile de care dispunem și modul în care acestea ne îmbunătățesc viața.

2. A deține un Smartphone sau un calculator este condiție esențială pentru a putea să urmărești poziția animalului de companie. Pentru Smartphone există un App care oferă o utilizare simplă și intuitivă.

3. O utilizare complementară a dispozitivului GPS Tracking poate să fie și în cazul persoanelor care au deficiențe de memorie sau suferă de boala Altzheimer. Copiii de asemenea pot să fie ”accesorizați” cu un astfel de dispozitiv atunci când sunteți plecați cu ei în zone supra-aglomerate.

Cu ce te ajută dispozitivul GPS Pet Tracking?

Este ideal pentru evitarea pierderii animalelor de companie.

Totul a început cu tot mai multe cazuri în care au fost raportate dispariția animalelor de companie. Acestea fie aleargă după pradă, după alte animale mai mici, fie evadează din curtea în care sunt ținute sau în cel mai rău caz, sunt furate. Oricare dintre cazurile prezentate reprezintă o pierdere imensă pentru tine și pentru familia ta, pentru că în general un animal de companie își face loc în sufletul și în inima familiei sale. Este considerat un veritabil membru al familiei. Cu ajutorul dispozitivului GPS Pet Tracking vei putea să găsești animalul de companie oriunde acesta ar fi dispărut.

Regăsirea celui pierdut

Cum ar fi să nu mai trebuiască să mergi să lipești afișe peste tot, să dai anunțuri în presă sau să oferi recompense colosale pentru readucerea acasă a animalului de companie pierdut? Pe lângă asta, mai urmează și supărarea, tristețea care te va cuprinde în momentul în care nu vei mai auzi în casă jucăușul tău animal de companie. Un dispozitiv GPS Pet Tracking te poate scoate dintr-un astfel de impas și îți va oferi imediat locația exactă a animalului de companie. Din momentul în care ai constatat că lipsește de lângă tine animalul de companie, tot ce trebuie să faci pentru a-l regăsi pe cel pierdut este să ajungi la un calculator sau să accesezi Aplicația de pe Smartphone-ul tău pentru a vedea unde a dispărut câinele tău. În același mod trebuie procedat și în cazul în care folosiți un astfel de dispozitiv pentru a ține sub control persoanele în vârstă care au probleme de memorie sau cele care au deficiențe de orientare în spațiu.

Ce este dispozitivul GPS Pet Tracking

Rolul atât de evident al dispozitivului GPS Pet Tracking este acela de a identifica locația exactă a animalului de companie pierdut. Despre GPS Pet Tracking trebuie să știi următoarele aspecte esențiale:

– în primul rând, trebuie să știi că funcționează în peste 70 de țări, ceea ce înseamnă că ar fi indicat ca înainte de a pleca în vacanță cu câinele sau cu pisica să verifici dacă țara în care pleci este printre cele 70 acceptate;

– bateria dispozitivului are o durată de viață de aproape două săptămâni, deținând o tehnologie modernă de salvare a energiei. Funcționând pe unde radio, acest dispozitiv va comunica permanent cu partea statică a sa, iar atunci când undele circulă, dispozitivul va intra în Power Saving Mode;

– fiind de dimensiuni mici, dispozitivul GPS Pet Tracking este un accesoriu care nu va incomoda, putând fi purtat atașat la zgardă. De asemenea, dispozitivul este rezistent la apă, ceea ce îi va permite câinelui să își continue activitățile normale;

– pentru animalele de mici dimensiuni este indicat să se atașeze la un harnașament, nu la zgardă;

– este necesară existența unui PC/laptop sau a unui telefon mobil de tip smartphone.

Utilizarea dispozitivului GPS Pet Tracking reprezintă înțelegerea ta cu privire la tehnologia modernă și la dezvoltarea acesteia. Începând de acum, nu vei mai fi stresat cu privire la pierderea câinelui tău, în special dacă știi că ai un câine care are o predispoziție specială înspre evadări. Vei putea să fii cu un pas înaintea lui și să îl găsești repede atunci când este cazul. Dispozitivul GPS Pet Tracking te salvează de la oferirea de recompense și de la pierderea unei doze mari de energie și a unui timp prețios. Poți să îl folosești și atunci când este vorba despre persoane în vârstă cu probleme de memorie sau de orientare în spațiu. Vacanțele alături de copii sunt de acum mult mai liniștitoare pentru că folosirea unui dispozitiv GPS Tracking îți va permite să îi găsești dacă s-au pierdut în mulțime sau dacă au plecat în explorarea unor locuri fascinante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close