Patru motive pentru care câinele tău merită un loc numai al lui

1.5K

 

Pentru un câine echilibrat este important să aibă propriul său spațiu unde să se poată odihni, mai ales după joacă. Noi, oamenii, acordăm mare atenție alegerii patului nostru în care ne dorim să ne simțim confortabil și să ne putem odihni. La fel de important este și pentru patrupedul tău să aibă în casă un spațiu confortabil, doar al lui.
Iată mai jos cele patru beneficii pentru care un câine este mult mai fericit când are un culcuș al lui:Cos Caine Talie Mare

Spațiu personal
De câte ori s-a întâplat să îi spui câinelui „Mergi la locul tău!” iar locul lui era de fapt pe gresia din hol sau pe parchetul din living? Așa cum ție îti place să ai un spațiu al tău în casa unde locuiești, așa și câinele tău se simte bine primit atunci când i se oferă un spațiu doar al lui, pe care ceilalți membri al familiei îl respectă. În plus, o dată cu vârsta, necesitatea u este din ce în ce mai importantă și mai utilă. Spațiul personal pe care câinele îl are la dispoziție este recomandat de către orice etolog.

Confort
Materialul din care este confecționat culcușul pentru câine se recomandă a fi dintr-un material cu două fețe, astfel încât iarna să ofere izolație față de podeaua rece, iar vara să țină răcoare.

Mai puțin păr prin casă
Cu toții am avut de multe ori bătăi de cap sau ne-am scuzat față de musafiri când s-au ridicat de pe canapeaua din living și aveau păr de cățel pe haine. Având un culcuș al său, poți învăța mai ușor cățelul să nu se mai urce pe canapea ori în pat.

Igienă
Așa cum am spus deja, coșul pentru câine este confecționat dintr-un material special care nu numai că este confortabil, dar poate fi și curățat cu ușurință și, mai mult, menține eventualele mirosuri concentrate într-un singur loc.

Pentru mai multe detalii despre alegerea produsului corect în funcție de talia câinelui sau de obiceiurile sale citește și articolul „Asigură-te că știi cum să alegi culcușul potrivit pentru câinele tău” sau contactează operatorii noștri. Pe cât este de important să îi asiguri un spațiu propriu, pe atât este de ușor să alegi produsul perfect care să se potrivească în casa ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close