Karpatia Horse Show – 30 sept – 2 oct 2016

1.2K

Karpatia Horse Show 2016
Cea de-a treia editia a Karpatia Horse Show se desfasoara intre 30 sept. si 2 oct. 2016 pe Domeniul Cantacuzino din Florești. Bilete incepand cu 20 Lei!
Starts: 09/30/2016
Ends: 10/02/2016
Domeniul Cantacuzino din Florești
Floresti, Prahova, Prahova
RO
Karpathia Horse Show

Desfășurată între 30 septembrie și 2 octombrie, pe Domeniul Cantacuzino din Florești Prahova, cea de-a treia ediție a Karpatia Horse Show este mai mult decât un concurs de echitație! Realizat după modelul marilor competiții ecvestre din Marea Britanie, precum cele de la Bedminton sau Burghley, Karpatia Horse Show este singurul Karpatia Horse Show Hartaeveniment hipic din România, ce se desfășoară pe un domeniu nobiliar. Întins pe o suprafața de 130 de hectare cu alei de castani și ruine fermecătoare, împrejmuite de zeci de kilometri de ziduri, ce poartă amprenta istoriei, acest loc ce evocă spiritul belle-epoque s-a dovedit a fi pe parcursul ultimilor trei ani, locul ideal pentru evenimente culturale, social și artistice, dar și zone de entertainment destinate copiilor și adulților.
În afara zonei „Desculț în Iarbă”, a atelierelor creative dedicate copiilor, a discuțiilor interactive pe teme legate de tradiţia echitaţiei în România sau despre influența domeniului în arhitectură, parada de ogari va fi unul dintre punctele de atracție ale Karpatia Horse Show. Ogarii sunt o speci
e rară și aparte, folosită din cele mai vechi timpuri la vânătoare, unde se folosesc de văz și viteză la vânătoare, comparativ cu miros și rezistență la celelalte rase.

Karpatia Horse Show OgariDe altfel, ca în fiecare an, proprietarii și însoțitorii celor mai frumoase exemplare canine sunt, la rândul lor, invitați și așteptați pe domeniu la competiția ecvestră. Aceștia pot face alături de patrupedele lor plimbări în natură, precum la marile competiții ecvestre de peste hotare, unde câinii contribuie la atmosfera minunată a acestor show-uri.
În anii precedenți, amosfera a fost potențată și de show-ul automobilelor Morgan, exemplare de mare valoare, excepțional întreținute, ce rareori mai pot fi întâlnite pe șoselele țării și care au fost expuse pe domeniu. Retro show-ul Morgan va reuni poseseori și pasionați ai acestei mărci de automobile din România, dornici să promoveze tradiția acestui automobil de legendă, dar și lifestyle-ul și privilegiul de a conduce o astfel de mașină.

Karpatia Horse Show MorganDe altfel, îi încurajăm și pe cei care participă la acest show ecvestru să adopte o ținută inspirată din tema ecvestră (jachetă din tweed, colanți, cravată sau eșarfă la gât, cămașă din mătase sau cu jabou, cizme de călărie) și de ce nu, pălărie?!

Biletele pot fi achizitionate in avans de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close