Calitate premiată de experți, hrana Josera SuperPremium

1.1K

JOSERA = DLG "EXCELENT"

Cine este Josera?

Specialist german în hrană pentru animale de companie de primă clasă.

Sortimentul lor divers oferă prietenilor cu patru lăbuțe în toate fazele vieții, hrană la cel mai înalt nivel. Indiferent dacă animalul tău de companie este un cățeluș sau senior, activ sau leneș, supraponderal sau alergic. Hrana Josera Super Premium și Josi Premium, pentru animale de companie, oferă alegerea potrivită și sunt, de asemenea, disponibile în versiuni fără cereale sau fără gluten.

Ce este Premiul DLG Excelent?

LOGO DLG EXCELLENT

Acest premiu garantează faptul că hrana Josera este 100% sănătoasă și delicioasă. Compania germană DLG TestService GmbH monitorizează calitatea produselor alimentare din industria alimentară și agricultură, de mai bine de 60 de ani.

În anul 2011, DLG a început testarea produselor de hrană pentru animalele de companie. JOSERA a fost primul brand care a primit premiul pentru cel mai responsabil producător de hrană pentru animăluțe de companie.

Procedura

Experții DLG TestService GmbH verifică cu atenție fiecare etapă de producție, astfel încât să poți fi absolut sigur(ă) că toate ingredientele și produsul final, îndeplinesc perfect toate cerințele moderne impuse în domeniul fabricării hranei pentru animale.

Pentru a obține în mod constant cea mai înaltă calitate a hranei, verifică mai întâi cu atenție materiile prime recepționate, în cadrul laboratorului Josera acreditat. Sunt utilizate doar ingredientele care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Nu se folosesc produse modificate genetic. În plus, nu se adăugă coloranți artificiali, arome sintetice sau conservanți în rețete. Totul este 100% natural. Această abordare subliniază încă o dată calitățile benefice și savuroase ale hranei pentru animale, pe care Josera o pregătește în conformitate cu propriile rețete.

În continuare, se verifică întregul lanț de preparare a hranei, cu ajutorul materiilor prime selectate de cea mai înaltă calitate. Este extrem de important pentru aceștia ca întregul proces să se desfășoare în conformitate cu toate cerințele sanitare și tehnologice. Premiul DLG „Excelent” înseamnă că au atins în mod cert aceste obiective. Iar producția este neutră din punct de vedere climatic. Aceasta înseamnă că atunci când se pregătește hrana, Josera are grijă și de mediu.

Expert Josera
josera laborator
we take responsibility

De fapt, ei ar fi putut să se oprească chiar în acest punct în procesul de controlare a calității produselor, dar au ales să meargă și mai departe. Prin urmare, înainte de a trimite hrana către bolurile animalelor  iubite, se efectuează  alte două teste, la fel de importante:

  1. Se verifică hrana gata preparată. Trebuie să îndeplinească nu doar toate cerințele biochimice, ci să fie și apetisantă pentru prietenii voștri patrupezi. Testul pentru savoarea produsului final este efectuat într-un mod analitic senzorial. Pentru a se asigura că animalele tale de companie vor mișca cu entuziasm din codițe datorită plăcerii gastronomice.

2. Sfaturile și instrucțiunile privind hrănirea animalelor sunt verificate pentru ultima dată. Deoarece hrana JOSERA răspunde tuturor nevoilor animalelor de-a lungul vieții lor – de la stadiul de pisoi și cățeluși activi și jucăuși, până la etapa de seniorat a animalelor vârstnice, calme și domoale. Nevoile lor de-a lungul fiecărei etape de viață ar trebui tratate cu cât mai multă responsabilitate. În acest sens, JOSERA îi ajută cu multă dragoste pe proprietarii de animale de companie.

Datorită acestui proces de verificare zilnic, JOSERA depășește cerințele legale pentru hrana animalelor, iar marca DLG „Excelent” este atestată de eticheta prezentă pe ambalajele noastre de hrană, de aproape 10 ani.

Produsele care dețin eticheta DLG „Excelent” au un autocolant special cu un cod QR. Cu un simplu smartphone, poți obține rapid informații complete despre rezultatele testelor și certificatele obținute pentru toate ingredientele din ambalajul respectiv. Pentru a face acest lucru, este suficient să îndrepți camera telefonului către codul QR și să urmezi linkul. Așadar, atunci când alegi hrana pentru animalul tău de companie, ai garanția accesului la toate informațiile legate de produsul pe care îl ții în mână.

Această abordare transparentă a manierei de preparare a hranei pentru animale a adus brandului JOSERA cea mai înaltă disticție pentru calitate, DLG „Excelent”. Pentru clienți înseamnă încrederea în fiecare ambalaj de hrană, iar pentru prietenii tăi blănoși, înseamnă o nutriție echilibrată și delicioasă la fiecare masă. Pentru că JOSERA este hrană pentru animale, creată cu dragoste.

Pentru mai multe informații, poți apăsa chiar aici.

Vă recomandăm cu drag următoarele produse:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close