Cui nu îi plac promoțiile Decembrie 2015?

736

Pentru că știm că tuturor le place să negocieze, să se târguiască, am creat aici mediul perfect în care să găsiți cele mai bune oferte, cele mai mari promoții și cele mai accesibile produse pentru animalul tău de companie.

Fiecare produs pe care îl achiziționezi este o bucurie pentru animalul tău de companie, un motiv în plus pentru care să nutrească sentimente puternice de afecțiune față de tine, stăpânul său. Nu ezita niciodată atunci când vine vorba de câinele, pisica, papagalul sau iepurele pe care îl țineți în casă și cu care vă petreceți o mare parte din zi.

Astăzi, www.pentruanimale.ro pune la dispoziția ta un set de promoții la sacii de mâncare din categoria Royal Canin. Această mâncare este îndreptată exclusiv celor care au un câine ca și animal de companie, dar acest lucru nu înseamnă că pentru cei care au alte animale de companie nu există și alte promoții și oferte excelente!

La un sac de mâncare Royal Canin primești în plus un recipient pentru hrană

Da, ai auzit bine! Asemenea periuțelor de dinți, și recipientele pentru hrană trebuie să fie schimbate periodic. Nu chiar atât de des, dar este indicat să fie schimbate. Un recipient de hrană nou și curat îi va aduce o și mai mare poftă de mâncare câinelui vostru.

Care sunt condițiile pentru a beneficia de această promoție?

O condiție esențială este ca sacul de mâncare Royal Canin să fie mai mare de 8 kg. De fapt, aceasta este singura condiție! Stocul este limitat, așa că vă invităm să vă grăbiți și să nu ratați acest moment.

În acest moment, există 26 de variante de saci de mâncare Royal Canin la o greutate cuprinsă între 10 – 15 kg. Toți acești saci conțin mâncare de pasăre sub formă de crochete, pentru câini de dimensiuni mari și gigant. Într-o anumită măsură este normal ca sacii să fie atât de grei, pentru că un câine de dimensiuni mari folosește mult mai multă mâncare decât unul de dimensiuni mici. Un sac de mâncare de 15kg te va scuti să te deplasezi în fiecare săptămână până la Magazinul PentruAnimale din Corbeanca sau să faci nenumărate comenzi pe Magazinul Online.

Într-un articol anterior am prezentat deschiderea Magazinului PentruAnimale, iar informații despre acest magazin găsiți aici.

Printre rasele de câini de dimensiuni medii se numără și Beagle, Shar Pei, Setter Englez, Border Collie, Husky, Brittany Spaniel, French Buldog, Cocker Englez. Categoria de rase de câini mari referă la câinii de vârstă adultă a căror greutate corporală este cuprinsă între 26 – 44 kg. În categoria câinilor de dimensiuni mari intră și rasele Ogar irlandez, Bloodhound, Brac german, Brac de Weimer, Golden și Labrador Retriever, Clumber Spaniel, Barzoi, Ogar Afgan, Greyhound, Old English Sheepdog, Bouvier des Flandres, Ciobănesc german, Boxer, Doberman, Schnauzer.

În ceea ce privește sacii de mâncare Royal Canin cu greutatea cuprinsă între 15 – 25 kg, există doar trei tipuri de mâncare, respectiv pentru câini de dimensiuni mari juniori și adulți și pentru câini gigant junior. Mâncarea este tot de pasăre și sub formă de crochete. Câinii din categoria Gigant sunt acei câini care se încadrează ca și greutate în intervalul 45 – 100 kg și care pot atinge înălțimea de 80 cm. Câteva dintre rasele Gigant sunt Bull Mastiff, Dog German, Ciobănesc de Berna, Mastiff de Pirinei, Ciobănesc de Anatolia, Ogar Irlandez, Komondor, Kuvasz, Dog Argentinian, Saint-Bernard, Mastiff Tibetan, Terra-Nova, Rottweiler, Tosa Inu, Ciobănesc Românesc.

Sacii de mâncare Royal Canin cu greutate cuprinsă între 5 – 10 kg există în nu mai puțin de 12 variante. În acest caz, sacii de mâncare sunt majoritatea pentru câini de dimensiuni mici. Câteva dintre rasele care fac parte din categoria câinilor de dimensiuni mici sunt și Schnautzer pitic, Shih Tzu, Yorkshire Terrier, West Highland White Terrier, Chihuahua, Fox Terrier, Teckel, Mops.

 

În concluzie, dacă ai acasă un câine din aceste rase sau din aceste categorii de greutate, cu siguranță că ai nevoie și de mâncarea potrivită pentru el. Profită acum de promoție și oferă-i câinelui tău tot ceea ce este mai bun. În final, este prietenul tău devotat, cel care te iubește necondiționat și căruia îi face plăcere să își petreacă timpul cu tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close