Cand stapanul nu-i acasa, pisica merita distrata

934

Sarbatorile de iarna vin cu pasi grabiti, iar prima care ne intampina este Ziua Nationala a Romaniei. De 1 decembrie exista deja traditii bine inradacinate: mergem sa admiram parada militara sau la concerte sa asultam artistii preferati, in centru sa admiram luminile sau la un suc cu prietenii.

 

Si daca e sarbatoare, atunci toata familia trebuie sa se distreze. Asa ca nu il uiti nici pe catel, ci il scoti sa se plimbe agale cu tine sau il lasi sa alerge cu prietenii patrupezi in parc. Dar pisica? Ea cum se bucura de sarbatori cand ramane singura in apartament? Intr-adevar, nu poti sa o duci in parc, insa poti aduce parcul de distractii la ea.

iarba126140_46969

 

 

 

 

 

 

 

 

Un circuit care sa-i capteze interesul ore in sir, cat timp nu esti acasa si nu ii poti oferi atentia necesara, este modalitatea ideala de distractie pentru felina ta care, in timp ce se joaca nebuneste, isi antreneaza si instinctul de pradator. Circuitul este gandit sa ii stimuleze simturile, iar iarba matei ii ofera un plus de bucurie.pisi-jucause

Desigur, circuitul nu este singurul care iti poate distra pisica. Unditele cu pene sau clopotei, mingiutele si soriceii sau motoceii de plus, obiectele pentru zgariat si jucariile interactive sunt elemente perfecte pentru voie buna si amuzament, atat pentru felina cat si pentru tine in timp ce o privesti cum se joaca.

pisici-papa-bun

Si dupa ce alearga si se agita fericita ore intregi e timpul sa o rasfeti cu binemeritatele recompense savuroase, preparate cu atentie din ingredientele preferate ale felinelor. Micile delicii vor incanta felina si o vor face sa se simta cu adevarat iubita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close