Acana pentru pisica ta

954

healthypet-acanagrasscat-246x300Pisica este un animal carnivor, pradator, urmas al pisicilor salbatice ce au fost domesticite. Structura lor fizica, dentitia, maxilarele si sistemul digestiv sunt adaptate unui regim bazat aproape in exclusivitate pe carne. Pisicile de azi, nu numai ca sunt capabile sa urmeze aceeasi dieta, dar chiar au nevoie de ea pentru a atinge maximum formei fizice.

Acana vine cu un concept inovator, care are ca tinta producerea din ingrediente proaspete locale hrana adecvata din punct de vedere biologic pentru animalul dumneavoastra de companie.

Conceptul de hrana adecvata din punct de vedere biologic este simplu: trebuie sa oglindeasca cantitatea, prospetimea si varietatea de carne pe care pisica ar vana-o in mod natural.

Acana include 70% carne, fara cereale sau proteine vegetale, fiind foarte apropiata de dieta naturala a felinelor.

Spre deosebire de alte mancaruri holistice, Acana este produsa din ingrediente locale, procesate in bucatariile proprii, fara alti intermediari, avand astfel un control strict asupra calitatii produselor.

Meniul zilnic al pisicii salbatice era variat: azi oua, o rata sau o gasca maine, peste sau alt tip de carne in alta zi. Acana recreaza aceasta diversitate, care ofera proteinele hranitoare si grasimile ce sunt esentiale unei sanatati de invidiat, dar si un gust deosebit, cu arome variate, dupa care pisica tanjeste.

Acana contine carne de pasare provenita de la pasari crescute liber, la sol (pui Cobb, curcan si rata de Alberta), oua proaspete de ferma si carne de miel hranit natural, fara hormoni – toate fiind ingrediente potrivite si pentru consumul uman.

De asemenea, este inclus pestele pescuit proaspat din apele Canadei: hering, cambula, merluciu si biban galben, cu carne usor de digerat, bogata in proteine, acizi grasi esentiali Omega 3 si minerale.

 

Fiind animale carnivore, pisicile nu au nevoie de carbohidrati, cu slaba valoare nutritionala. De aceea Acana are un procent foarte scazut de carbohidrati si un indice glicemic redus, pentru a stabiliza nivelul de zahar din sange. In locul cerealelor gasim fructe si legume proaspete, intregi si fara conservanti,  culese din gradinile si livezile locale, aduse zilnic la bucatariile Acana de catre producatori.

Gasim in compozitie fructe – mere si pere din valea Okanagan, toate bogate in fitonutrienti si fibre, legume precum dovleac, morcovi sau frunze de spanac, cu un continut crescut de potasiu si vitamine naturale.

 

Aflate in mediul lor natural, pisicile cauta instinctiv sa manance anumite plante care le imbunatatesc starea de sanatate. Acana a adaugat acest element, pentru a reproduce cat mai exact dieta naturala – radacini, ierburi si flori diverse actioneaza ca tonice generale, stimuleaza metabolismul, intaresc organele si tesuturile si ajuta la eliminarea toxinelor prin procese fiziologice diverse.

  • Radacina de ghimbir, tumericul si macesele sunt bogate in antioxidanti si au un efect hipoglicemic, reducand fluctuatiiile de zahar din sange
  • Radacina de papadie si florile de musetel sustin sanatatea ficatului, ajuta la detoxifierea rinichilor si calmeaza si tonifica tractul digestiv
  • Menta si chimenul imbunatatesc eliberarea sucurilor gastrice, digestia si absortia de nutrienti.
  • Radacina de cicoare este bogata in inulina prebiotica ce ajuta la metabolizarea grasimilor si hraneste tractul digestiv.
  • Algele de Atlantic: o adevarata esenta de sanatate, cu peste 60 de nutrienti esentiali.

 

Pentru satisfacerea tuturor gusturilor pisicilor, Acana este produsa in 3 variante de mancare uscata super-premium: Wild Prairie cu pui, curcan si oua de ferma, Pacifica – bogata in peste pescuit proaspat (hering, cambula si merluciu) si Grasslands cu miel, rata, peste si oua de ferma.

 

Asigurandu-se ca produsele lor contin doar ingrediente proaspete, provenind din surse sigure (fermele, gradinile si livezile dar si apele canadiene) si prelucrate exclusiv in bucatariile premiate ale companiei, Acana reuseste sa creeze o hrana adecvata biologic, oglindind fidel dieta naturala si sanatoasa a pisicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close