Acana, pentru cainele tau

1.4K

LIBRARY-inline1In anul 1975, Reinhard Muhlenfeld infiinta in provincia Alberta din Canada compania Champion Petfood, companie care avea si are un singur scop: sa produca din ingrediente proaspete locale hrana adecvata din punct de vedere biologic pentru animalele de companie.

Aceasta misiune simpla dar atat de importanta a fost continuata de fiul sau, Peter Muhlenfeld, iar rezultatul este reprezentat de cele doua tipuri de mancare uscata super-premium, Acana si Orijen, situate in topul calitatii pe piata mondiala si castigatoare a numeroase premii.

Astazi, Acana este vanduta in peste 60 de tari, fidela scopului initial: sa ofere o hrana care sa contina doar produse proaspete din regiune, niciodata din surse externe, toate procesele de fabricatie avand loc in bucatariile proprii. De asemenea, aduce un nou standard in mancarea pentru caini fiind destinata sa hraneasca patrupedul conform naturii sale, adaptate unei diete bogate in carne si proteine.

Ce face Acana sa fie o hrana speciala?

Sunt folosite diverse tipuri de carne, pentru a recrea meniul variat de care cainele ar avea parte in natura. Conform structurii sale, cainele este un animal carnivor, cu un sistem digestiv adaptat unei diete bogate in carne si proteine. Acana cotine pana la 65% carne, pana la de 3 ori mai mult decat hrana obisnuita

In functie de formula, gasim carne obtinuta de la pasari crescute libere, la sol (pui Cobb, curcani de Alberta, rate de Ontario) alaturi de carne rosie sau alba provenita de la animale crescute in fermele din zona  (vita, bizon, porc, miel). O sursa importanta de proteine de calitate dar si de acizi grasi esentiali Omega 3 si Omega 6 este carnea de peste proaspat pescuit: heringul cambula si somonul din apele din nordul insulei Vancouver, iar walleye si stiuca din lacurile din nord. In plus, Acana contine oua de ferma, pline de proteine hranitoare , usor de digerat si cu o ridicata valoare biologica.

Cainii nu au nevoie de carbohidrati, acestia avand o valoare nutritionala scazuta si din acest motiv procentul de carbohidrati a fost limitat, exact ca in dieta naturala. Acana a inlocuit ingrediente precum porumbul si orezul cu fructe si legume produse in regiune, cu un indice glicemic scazut, care sustin un nivel stabil al zaharului in sange, o greutate optima si o stare generala excelenta.

Gasim in compozitie fructe – mere si pere proaspete integrale culese din livezile din valea Okanagan, merisoare si afine – toate bogate in fitonutrienti si fibre; ele sunt completate legume de gradina cu un continut crescut de potasiu si vitamine naturale. Toate sunt livrate proaspete si intregi bucatariilor Acana.

In natura, cainii cauta instinctiv sa manance anumite plante care le imbunatatesc starea de sanatate. Acana a adaugat acest element, pentru a reproduce cat mai exact dieta naturala – radacini, ierburi si flori diverse actioneaza ca tonice generale, stimuleaza metabolismul, intaresc organele si tesuturile si ajuta la eliminarea toxinelor prin procese fiziologice diverse.

  • Galbenelele si ienuparul sunt bogate in antioxidanti, reduc glicemia si stabilizeaza nivelul de zahar din sange.
  • Angelica si lavanda protejeaza tractul digestiv si ajuta la mentinerea sanatatii ficatului.
  • Menta si roinita – calmeaza stomacul si imbunatatesc eliberarea sucurilor gastrice si absortia de nutrienti.
  • Radacina de cicoare si ghimbir sunt bogate in inulina prebiotica ce ajuta la metabolizarea grasimilor si hranesc tractul digestiv.
  • Algele de Atlantic: o adevarata esenta de sanatate, cu peste 60 de nutrienti esentiali.
  • Rozmarinul si feniculul  – calmeaza si tonifica tractul digestiv, avand o influenta pozitiva asupra tulburarilor intestinale

 

Pentru a veni in intampinarea tuturor gusturilor si nevoilor patrupedelor, Acana are 3 linii diferite de productie:

  1. Acana Classics, ce contine 55-65% carne, incluzand cea de pui Cobb crescuti liber, oua integrale si cambula proaspat pescuita, alaturi de fructe coapte si legume din livesile si gradinile vaii Okanagan. Include variante pentru Puppy talie mica sau mare, Puppy si Junior, Adult talie mica sau mare, Senior, Adult cu pui si cartofi Burbank, Sport&Agility pentru caini activi si Light&Fit pentru caini supraponderali.
  2. Acana Regionals, hrana bogata in proteine, cu un continut scazut de carbohidrati si fara cereale – asigura un procent de 60-65% carne si 35-40% fructe si legume. Exista 4 feluri de hrana, Grasslands cu miel si rata, Pacifica – bogata in peste, Wild Prairie cu pui, curcan si oua si Ranchlands cu vita Angus, miel si bizon.
  3. Acana Singles, prima hrana adcevata din punct de vedere biologic cu sursa unica de proteine (45-50% carne de miel de ferma, porc de Alberta sau rata crescuta liber), perfecta pentru cainii cu un sistem digestiv sensibil. Nu are in compozitie cereale cu indice glicemic ridicat precum porumbul sau orezul. Se regaseste sub 3 variante: Rata si Pere Bartlett, Miel si Mere Okanagan, Porc si Dovleac.

 

Intr-un cuvant, Acana este o hrana uscata suepr-premium, bogata in proteine sanatoase si plante benefice organismului, facand-o o alegere perfecta pentru cainele dumneavoastra.

Join the Conversation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close