8 beneficii ale dispozitivului Pet Motion

825

pet motionÎntr-o lume a inovației și a tehnologiei de vârf, aplicația de urmărire a activității animalului de companie reprezintă un pas normal înspre îmbunătățirea legăturii dintre stăpân și animal. Fie că este vorba despre dispozitive care îi permit să fie găsit atunci când se pierde, sau dispozitive care îi analizează fiecare mișcare, o astfel de interconectare tehnologică între animalul de companie și stăpân nu poate să fie decât benefică pentru ambele părți implicate.

  1. Dispozitivul Pet Motion asigură activitatea zilnică necesară animalului de companie. Având în vedere datele istorice sau informațiile primite de la medicul veterinar, dispozitivul poate să urmărească exact de câtă mișcare mai are nevoie animalul de companie într-o zi pentru a se menține sănătos.
  2. Pentru fiecare dintre noi, timpul este prețios. De ce să ieșiți cu animalul de companie afară la alergat, dacă el și-a făcut exercițiile în timpul în care ați fost plecați de acasă? Dispozitivul Pet Motion vă poate informa cu privire la activitatea făcută de animalul de companie într-o zi, sau chiar într-o săptămână sau o lună.
  3. Cu ajutorul dispozitivului Pet Motion se pot stabili obiective zilnice pe care animalul de companie trebuie să le îndeplinească. Astfel, prin intermediul aplicației se pot urmări punctele pe care animalul de companie le-a făcut în cadrul unui obiectiv. Este ca și un joc pe calculator.
  4. Un alt beneficiu al dispozitivului Pet Motion îl reprezintă și dimensiunea mică, greutatea de doar 7 g și faptul că este rezistent la apă. Conectivitatea wireless și bateria care ține mai bine de o săptămână sunt alte două motive care fac din dispozitivul Pet Motion un ”must have”.
  5. Senzorii existenți în interiorul micuțului dispozitiv oferă informații cu privire la sănătatea și la nivelul de activitate a animalului de companie. Sunt senzori de mișcare, senzori care măsoară pulsul, temperatura corpului, numărul de pași făcuți și chiar un senzor care are rol de accelerometru. Toți acești senzori colectează date și le transmit înspre aplicația instalată pe Smartphone, care le procesează, le analizează și oferă informațiile finite.
  6. Aplicația pentru telefonul mobil de tip Smartphone poate fi descărcată gratuit și utilizată atât pentru sistemele de operare Android cât și iOS. Este simplu de utilizat și cu o interfață prietenoasă.
  7. Extrapolând, dispozitivul Pet Motion poate să fie utilizat chiar și pentru persoanele care trebuie să respecte anumite activități sportive zilnice. Cu ajutorul acestui dispozitiv, acestea pot să știe cu exactitate care este target-ul și cât au îndeplinit din el.
  8. Unul dintre factorii benefici este și legătura dintre stăpân și animalul de companie, legătură care poate să ducă la o îmbunătățire a comunicării între cei doi și la o înțelegere mai profundă a nevoilor animalului de companie. Un animal de companie care nu poate să își consume energia va deveni distructiv sau anxios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close