Tu știi ce nevoi are pisica ta?

2.5K

Fie că ai deja un animal de companie sau te gandesti să aduci în viața ta o pisică, este important să iei în considerare următoarele sfaturi culese din experiența colegilor noștri:

O pisică îngrijită este o pisică fericită

Întâi de toate trebuie să fii sigur că stilul tău de viață este potrivit pentru a îți asuma cu adevărat responsabilitatea de a avea un companion felin. Vorbim despre un animăluț care necesită atenție și grijă zilnică, chiar și când nu este simpatic precum în filmele de pe YouTube! De la grija pentru sănătate până la oferirea răsfățului de care au nevoie pisicile zilnic.

Și animalele țin dietă

Un alt factor important pe care trebuie să îl iei în considerare este asigurarea unui regim alimentar bine echilibrat, deoarece acesta joacă un rol-cheie în asigurarea sănătății felinei tale. În zilele noastre hrana pentru pisici este atât de variată ca gust, aport de vitamine și valori nutriționale, încât poți oferi mereu o surpriză pisicii tale. Sau poți exagera fără să vrei cu răsfățul. De aceea nutriționistul nostru îți recomandă alternarea alimentației uscate fără cereale cu cea umedă și construirea unui plan personalizat de alimentație.

Pisicile adulte au nevoie de o dietă specială care să le susțină funcționarea optimă funcțiilor vitale și a sistemului imunitar. Spre exemplu, pielea are nevoie de vitamina A și Zinc pentru elasticitate iar blana, de un amestec special de vitamine și acizi grași pentru a o menține frumoasă.

Ștai că poți obține fără efort o dietă personalizată pentru pisica ta cu un simplu telefon sau email? Unul dintre consilierii noștri îți este mereu alături pentru a te ajuta să faci cele mai portrivite alegeri alimentare pentru felina ta.

Spațiul personal este vital

Știi bine că pisicilor le place să smotocească tot ce prind, de la draperii, la frumoasa ta canapea nouă. Pentru a preveni astfel de neplăceri, oferă-i un spațiu numai al ei pe care să se cațere și să își tocească în același timp gheruțele sau să se odihnească și să supravegheze cu atenție, cum ar fi un ansamblu de joacă. Mai ai la dispoziție și numeroase jucării adecvate care să o țină ocupată în timp ce își manifestă comportamentul natural felin, de la covoraș sisal la arici cu sunet, șoricel din rafie sau chiar jucăria Catsenses care trezește instinctul de vânătoare al pisicii tale.

Igiena zilnică

Trebuie să înțelegem că animalele de companie depind în totalitate de proprietarii lor atât pentru hrană cât și pentru dragoste și îngrijire, dar și pentru igiena zilnică. Pisicile, ca orice animal crescut în mod responsabil și echilibrat, trebuie să își facă nevoile într-un loc curat. O litieră simplă cu nisip proaspăt care să fie așezată într-o zonă liniștită și retrasă a casei este soluția cea mai simplă, dar poți opta și pentru o litieră acoperită care conține filtre speciale de absorbție a mirosului.

Dacă ai întrebări sau nevoie de îndrumare nu uita că poți apela oricând la unul dintre consilierii noștri la numărul de telefon 0374770000 sau scriindu-ne pe adresa de e-mail office@pentruanimale.ro

 

Citește și „Știi să înțelegi semnalele pisicii tale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close