Cum să alegi un culcuș pentru câinele tău

1.7K

Dacă în articolul anterior ți-am arătat cele patru motive pentru care este important să îi oferi câinelui tău propriul său culcuș, în articolul de astăzi îți arătăm cum să alegi patul potrivit pentru animalul tău de companie.

Cu acest ghid poți cumpăra cu încredere direct online, fără să fie nevoie să vezi produsul în magazin, fiind totodată sigur că îi oferi cățelului cel mai potrivit loc de relaxare:

Un câine îngrijit este un câine fericit

Mărimea contează

Este important să oferi suficient spațiu răsfățatului tău animal. Măsoară dimensiunile câinelui tău și alege un pat cu 15 cm mai lat. Dacă nu ești sigură, întreabă cu încredere un consilier online.

Ușor de curățat

Materialele din care este fabricat culcușul pot să fie atractive și plăcute la atingere. Dar ține cont de părul lăsat și de faptul că va trebui să îl cureți periodic. Fii atent la să alegi un pat din materiale de calitate și ușor de curățat. Alege un produs cu față detașabilă și care poate fi spălată în mașina de spălat. Ideale sunt paturile cu 2 fețe diferite, pentru iarnă și pentru vară.

Afară sau în casă

Dacă locuiești la casă alege pentru animalul tău de companie un culcuș potrivit atât pentru interior, cât și pentru exterior. În cazul în care câinele tău doarme numai afară, alege-i un culcuș care rezistă la umezeală, în acest fel îl vei proteja și nu va dezvolta diverse patologii ce pot surveni în urma amenajării unui pat necorespunzător.

Fii atent la calitate

Mai ții minte cu câtă atenție la detalii ți-ai ales salteaua și patul tău? Cu aceeași atenție alege și culcușul pentru prietenul tău necuvântător. Alege materiale care să reziste bine în timp și să nu fie alergene, fie că vorbim de amenajarea unui loc pentru interior sau pentru exterior. Orice site de specialitate care se respectă are la dispoziția ta un operator bine informat care îți poate oferi toate răspunsurile.

 

Urmărind acest ghid vei putea face o investiție corectă în alegerea unui culcuș accesibil ca preț și cu o durată lungă de viață, care îl va face cu siguranță fericit pe câinele tău.

 

Citește și „Cele patru motive pentru care merită să îi oferi câinelui tău propriul său culcuș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close