Știi că vaporizatorul ADAPTIL destresează animalele de companie?

1.4K

pagina webProbabil nu te-ai gândit până acum, dar există câteva variante prin care animalul de companie depășește acele momente de neliniște, de agitație sau de anxietate. Și noi, oamenii, avem astfel de momente și încercăm fiecare dintre noi să ne auto-educăm sau să apelăm la personal specializat. Animalele de companie, fie că sunt căței sau pisici, nu au opțiunea de a apela la ajutor de specialitate, iar de cele mai multe ori auto-educarea durează destul de mult timp. Dar acum există o soluție pe care magazinul online Pentru Animale o oferă și care vă ajută să reduceți stresul câinelui sau a pisicii: vaporizatorul ADAPTIL. Pentru că știm cât de important este acest vaporizator pentru sănătatea mentală a câinelui sau a pisicii, echipa Pentru Animale vine cu o promoție prin care la orice produs ADAPTIL achiziționat, primești o rezervă gratuit!

Ce se întâmplă în mintea lor?

Nu cred că am putea în mod real să răspundem la această întrebare, dar putem să facem o încercare. Un animal de companie, atunci când ajunge într-un loc nou, necunoscut, va încerca să își lase amprenta asupra acelui loc. Cum face acest lucru? Uneori marcându-și teritoriul cu ajutorul urinii, pe care ulterior o va recunoaște după miros. Alteori se va scărpina de mobilă, de pereți, de scări, de picioarele scaunelor, lăsând în urma lui un feromon care persistă mult timp și pe care din nou îl poate identifica foarte ușor. Dar acest feromon nu are numai rolul de identificare ulterioară a spațiului, ci și acela de a-l linști și de a-i oferi un confort prin faptul că se va ști în siguranță în noua locuință.

feliway_difuser9366Pentru ca stările de stres cauzate de factori cum sunt mutările în noi locuințe, zgomote noi, puternice, despărțirile de mamă sau de stăpân, diferite frici dezvoltate ca urmare a unei socializări necorespunzătoare, să fie înlăturate, s-a creat un feromon sintetic (pentru câini) denumit DAP. Acest feromon sintetic a fost integrat într-un produs denumit de ADAPTIL, fiind comercializat sub forma unor diffusere (vaporizatoare) care acționate electric vor elibera în aer feromonul.

Care sunt principalele cauze care provoacă stres și disconfort?

De la început putem să spunem că sunt numeroase. Animalele de companie pot să fie asemuite cu copiii. Aplicarea unor metode de creștere greșite în perioada în care sunt mici pot să ducă la dezvoltarea unor comportamente la fel de greșite în perioada adultă.

Câinii și pisicile nu fac excepție și au nevoie de suport moral, de stăpâni în care să aibă încredere și uneori de un sistem ierarhic care să le arate tot timpul cine este la conducere. Aceasta din urmă face referire la câini, cu precădere la câinii din rasele mai agresive și cei de dimensiuni mari, cum este Mastifful.

(Recomandăm un articol despre dresaj, în care se discută mai multe despre ceea ce înseamnă stresul la câini și care este diferența dintre stres pozitiv și sresul negativ)

Stresul provocat de rămânerea acasă în timp ce sunteți la muncă. Se știe foarte bine că aceste momente, mai ales pentru câinii care sunt foarte activi și afectivi, pot să provoace stări de anxietate și comportamente distructive. Cu ajutorul Vaporizatorului ADAPTIL, câinele va avea o atitudine responsabilă, calmă.

Stresul provocat de zgomotele puternice, cum sunt focurile de artificii sau petardele din perioada Sărbătorilor de Iarnă pot să îi afecteze grav comportamentul.

Schimbarea locului cu care este obișnuit. Există câini care fac față foarte bine schimbărilor din mediul în care trăiesc, dar sunt și alții care se atașează foarte puternic de anumite locuri. Pentru aceștia din urmă este nevoie să se aloce timp pentru adaptare și multă atenție din partea stăpânilor.

Ce conține și cum se folosește vaporizatorul ADAPTIL

2% din produs reprezintă analogul sintetic al feromonului de liniștire, iar restul reprezintă excipienți q.s.feliway_adaptil_difuser5664

Este asemănător acelor vaporizatoare împotriva țânțarilor, care se pun în priză. Pentru ca funcționarea acestui vaporizator să fie optimă, nu folsiți alte elemente decât cele care le primiți în pachetul ADAPTIL, și aici ne referim la diversele ”îmbunătățiri” sau ”adaptări”. Vaporizatorul ADAPTIL este funcțional timp de aproximativ 30 zile. Acest lucru înseamnă că o singură rezervă de 48 ml vă ajută să preveniți stresul animalului de companie, timp de aproape o lună de zile. Pentru o schimbare cum este cea a locuinței, o lună de zile ar trebui să fie de ajuns pentru ca animalul de companie să se adapteze, ceea ce înseamnă că puteți apoi să întrerupeți utilizarea vaporizatorului ADAPTIL până la următoarea situație provocatoare de stres.

Pentru noi, este importantă sănătatea și starea de bine a animalului de companie pe care îl aveți, și sperăm doar că și pentru voi este la fel de importantă. Nu ignorați semnalele pe care câinele sau pisica vi le dau și acordați-le atenția pe care o merită. Până la urmă, sunt un membru al familiei și nu vreți să îi vedeți suferind, nu-i așa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close