Ricky, cel mai frumos cadou

888

L-am primit pe Ricky cadou cand am implinit 20 de ani, mi-am dorit mult un catel mic si pufos si a durat ceva ani pana s-au indurat ai mei sa accepte un animal in casa, dar si cand a aparut …. ne-a schimbat viata!

M-am bucurat de fiecare clipa petrecuta impreuna, m-a invatat ce inseamna iubirea neconditionata, ce inseamna atasamentul si mai ales responsabilitatea.

Oricate cuvinte as folosi nu as putea vreodata sa exprim ce legatura puternica s-a creat intre noi si ce a insemnat aparitia lui Ricky in viata mea. Mi-a bucurile serile cand v199942_1034099650877_10_neneam obosita de la munca, mi-a inseninat diminetile cand incepeam ziua cu o portie de rasfat, mi-a facut inima sa stea in loc cu prostiile lui … si n-au fost putine (a mancat un creion dermatograf albastru, si-a „epilat” mustata cu ariciul de la adidasii unui copil, s-a culcat in frigider).

Din pacate Ricky nu mai este cu mine (inimioara lui a cedat dupa luni de lupta cu boala), dar mi-a lasat un dar la fel de frumos ca el, pe Bella, si mi-a lasat o multime de amintiri cu care imi hranesc sufletul de cate ori ma incearca dorul.

poveste trimisa de Camelia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close