Pisica Morocănoasă – Grumpy Cat

2.6K

Grumpy Cat Endorsement De la prima apariție online, în anul 2012, Grumpy Cat a devenit un star. Numărul de vizualizări a crescut exponențial, creând o adevărată mișcare în întreaga lume. Fie că era vorba despre un filmuleț postat pe Youtube, sau că era vorba despre o postare pe Facebook, Twitter sau Instagram, Grumpy Cat avea parte de o publicitate incredibilă. Probabil că toată lumea se întreabă ce o face să fie atât de populară, ce are această piscuță în plus față de altele? Oricare ar fi răspunsul, acesta are la bază expresia pisicii și figura acesteia.

Câteva lucruri neștiute despre Grumpy Cat

Grumpy Cat s-a născut pe data de 4 Aprilie 2012 în familia Bundesen din Morristown, Arizona. Dacă despre mama ei se știe cine este, despre tatăl său nu este nimeni sigur. Aspectul ei unic provine de la o boală denumită Dwarfism Felin, precum și a poziției maxilarului care este ieșit în exterior.

În Septembrie 2012, unul dintre membrii familiei Bundesen, Brian, a postat o poză cu Grumpy Cat pe rețeaua de grumpy-cat-1socializare Reddit. Acel moment a reprezentat începutul aventurii pisicii Grumpy, dar și a familiei din care face parte.

Grumpy mai are un frate pe nume Pokey. Acesta este negru cu alb și la fel ca și sora lui, prezintă Dwarfism Felin, ceea ce îl face să fie de asemenea foarte adorabil, chiar dacă nu seamănă în totalitate cu sora sa. Chiar dacă numele de Grumpy înseamnă Morocănoasă, Grumpy Cat nu este deloc așa. Stăpânii ei spun despre aceasta că este foarte afectuoasă. În majoritatea timpului Grumpy este calmă, dar adeseori îi place să se joace, să se ascundă în spatele draperiilor, fiind în general foarte agitată în perioada 3 – 6 AM. Tabatha, stăpâna ei spune despre ea că de multe ori are chef de joacă dimineața, atunci când toată lumea doarme. Despre Pokey, aceasta spune că pare a fi mult mai morocănos decât Grumpy Cat.

Grumpy nu era numele inițial al pisicii, dar în timp s-a obișnuit cu această denumire, iar acum nimeni nu o mai strigă altfel. Lui Grumpy Cat îi place foarte mult să călătorească, lucru despre care Tabatha spune că ori de câte ori îi pregătește cușca pentru o plimbare sau pentru a participa la expoziții sau la conferințe, Grumpy Cat vine singură și se așează în ea, fiind în general foarte încântată de noua excursie.

Există numeroase zvonuri negative pe internet cu privire la modul în care familia Bundeson se poartă cu această pisică devenită celebră într-un timp foarte scurt. Unele critici spun că pisica Grumpy este obligată să stea în fața camerei de filmat tot timpul. Despre acest lucru, familia a declarat că ședințele de filmare se fac o dată pe săptămână. Alți critici spun că Grumpy Cat este sedată în timpul evenimentelor la care participă, lucru despre care familia a negat vehement, spunând că aceasta nu a fost niciodată sedată și nici nu o să fie vreodată. Tot ei spun că senzația de oboseală sau de somnolență pe care o prezintă pisica se datorează faptului că aceasta este în general activă pe timpul nopții, dormind în schimb pe timpul zilei. Așa a fost de mică. Legat de sănătatea mentală și fizică a pisicii, aceasta este luată în calcul și trecută în fiecare contract pe care familia îl semnează pentru prezentări, reclame sau alte Funny-grumpy-cat-wallpapers-7experiențe.

Friskies a început o colaborare cu Grumpy Cat, iar în 2013 aceștia i-au acordat pisicii Premiul pentru Realizări Deosebite. Despre Grumpy Cat s-a scris o carte care a juns pe lista de cele mai vândute cărți ale publicației New York Times. De asemenea, în anul 2015, Grumpy Cat a primit propria statuie din ceară în cadrul muzeului Madame Tussauds din San Francisco. Pagina de Facebook a lui Grumpy Cat are peste 7 milioane de like-uri.

În ceea ce privește modul în care Grumpy Cat a reușit să le influențeze viața stăpânilor ei, Tabatha spune că a fost chelneriță timp de zece ani înainte de apariția lui Grumpy Cat. După succesul obținut, ea spune că are timp să se ocupe de fiica ei, să se întâlnească mai des cu fratele ei, Brian și să călătorească mult.

Rasa de pisici Grumpy

În acest caz particular, nu se știe cu exactitate care este rasa care stă la baza pisicii Grumpy. Stăpânii ei spun că mama pisicii a fost o Pisică domestică cu părul scurt, iar despre tatăl ei se crede că a fost o pisică ce avea dungi albe și gri. Totuși, despre acesta se spune că ar putea să fie orice motan care se plimba la vremea respectivă prin apropierea casei. Deși seamănă într-o anumită măsură cu rasele Persană, Ragdoll, stăpânii ei spun că nu au avut niciodată în

preajma casei astfel de pisici. Din cauza Dwarfismului pe care îl prezintă, Grumpy Cat face vizite regulate la medicul veterinar. Poziția ciudată în care stă uneori se datorează picioarelor din spate care sunt ușor deformate.

S-au ridicat întrebări despre posibilitatea pisicii de a umbla și mai ales, dacă această pisică este cumva o ”munchkin”. Stăpânii ei spun că Grumpy Cat poate să umble normal, dar că deformarea picioarelor din spate o fac să arate uneori diferit de alte pisici. De asemenea, aceștia menționează că ei nu s-au ocupat de dezvoltarea vreunei rase de pisici și că pisica nu este munchkin.

Numele original al lui Grumpy Cat este Tardar Sauce, dar în timp, aceasta a început să răspundă și la numele de Grumpy Cat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close