Josera, din dragoste pentru animale și mediu

963
De la Josera, cu drag

DIN DRAGOSTE PENTRU ANIMALE
ȘI DIN GRIJĂ PENTRU MEDIU

Așadar, pentru Josera sunt recunoscătoare nu doar animalele, ci și mediul. Aceasta este ambiția brandului, în calitate de producător de hrană de animale, de talie mare și responsabil. În definitiv, pe parcursul procesului de producție industrială este emisă o cantitate extrem de mare de carbon (CO2) în atmosferă. Acest aspect dăunează nu doar mediului, ci și oamenilor și animalelor, inclusiv animalelor de companie. De aceea au ales să parcurgă pașii necesari pentru a atinge neutralitatea climatică completă. Și acum să vorbim despre succesele lor.

Astăzi, Josera este 100% neutră din punct de vedere climatic – și acesta este un rezultat fantastic. Secretul succesului este întipărit în deviza acestora – evitați, reduceți, compensați. Pentru a obține rezultate atât de semnificative în prima etapă, au analizat întregul lanț al activităților, de la primirea materiilor prime și până la furnizarea de hrană ambalată, gata preparată, pe rafturile magazinelor.

Pentru Natură

Aceasta include producția de energie electrică, depozite pe mai multe niveluri fabricate din lemn certificat, circulația ecologică a mărfurilor, reducerea distanțelor de transport și chiar materiale de construcție ecologice pentru producția hranei.

Desigur, în cadrul anumitor procese este imposibil să se realizeze o oprire completă a emisiilor de carbon. Este de înțeles acest lucru și vorbesc deschis despre acest aspect. Prin urmare, acolo unde emisiile nu pot fi evitate, le-au redus cât mai mult posibil. Și în această etapă se aplică a treia componentă a devizei – a compensa. Astăzi, orice emisii reziduale de CO2 sunt compensate de Josera cu propriul proiect climatic de conservare a pădurilor din Tanzania.

Josera a decis să protejeze pădurile din Munții Ntakata din două motive: în primul rând, sunt păduri tropicale, cresc mai repede și, prin urmare, absorb mai mult carbon. Și în al doilea rând, munca de conservare a pădurilor din Africa ne ajută, de asemenea, să sprijinim populația locală.

Munții Ntakata sunt acoperiți de o pădure tropicală. Este una dintre ultimele păduri neatinse din Tanzania. Și acum este protejată. Este vorba despre 216.000 de hectare de pădure, unde cresc 119 specii de copaci. Această pădure găzduiește multe specii de animale, inclusiv elefanți de pădure și una dintre cele mai mari populații de cimpanzei sălbatici din lume. 17.000 de oameni trăiesc în această regiune, iar proiectul acesta stă la baza supraviețuirii lor din punct de vedere economic. Aceasta este maniera prin care Josera compensează emisiile de carbon care nu pot fi evitate sau reduse în cadrul procesului de producție.

Pădurea din Tanzania

 

În anul 2018, Josera a devenit primul producător de hrană pentru animale care a publicat un raport de sustenabilitate. Acesta este un raport privind modul în care compania reușește să găsească un echilibru între satisfacerea cerințelor actuale ale umanității și protejarea intereselor generațiilor viitoare, inclusiv nevoia lor de a beneficia de un mediu sigur.

Josera a primit premiul German pentru dezvoltare durabilă. În plus, abordarea ecologică globală în ceea ce privește producția, a fost evaluată de Ministerul Federal German pentru Cooperare și Dezvoltare Economică. Și Josera a fost, de asemenea, nominalizați la Premiul German pentru Sustenabilitate 2020. Acest premiu este echivalentul unui Oscar în industria cinematografică. Nominalizarea la Premiul pentru Sustenabilitate certifică faptul că Josera a înregistrat progrese excepționale în dezvoltarea durabilă.

American Pet Sustainability Coalition i-au numit cel mai sustenabil producător de hrană pentru animale de companie.

Toate aceste premii sunt doar o confirmare a faptului că Josera reușește să urmeze strategia de mediu stabilită. Au obținut deja rezultate semnificative, dar nu intenționează să se oprească. Mai au loc pentru a crește și multă muncă înainte. În definitiv, cu toții avem un singur obiectiv global – îngrijirea. Ești preocupat(ă) de bunăstarea animalelor de companie, iar  cei de la Josera sunt fericiți să te ajute în această privință, dar în același timp sunt preocupați de mediu și de generațiile viitoare. Pentru că JOSERA este hrană pentru animale, creată cu dragoste.

Uniți Pentru Natură

Vă recomandăm cu drag următoarele produse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close