Cum să faci poze cu blănoșii tăi

895
Cum să faci poze cu blănoșii tăi?

Cele mai haioase poze & selfie-uri

Importanța amintirilor

Ele ne întăresc sentimentul de identitate și scop și ne leagă relațiile. Amintirile fericite sunt un ingredient important în viața fiecăruia. Când avem un membru blănos al familiei, totul este nou. Faceți lucruri împreună pentru prima dată și ca orice părinte mândru, vrei să imortalizezi aceste momente. Însă, blănosul este prea fericit ca să stea la poză. Iată ce trebuie să faci ca să-ți motivezi modelul blănos. 

Pisică gri model

Pregătirea Blănosului

Obișnuiește-ți animăluțul cu echipamentul și experiența în sine.

Îl poți familiariza ușor cu aparatul foto sau telefonul smart. Folosește-l în jurul lor, însă atenția să fie mai mult îndreptată spre animalul tău. Începe prin a îi face poze de la distanță, fără blitz, și încet-încet te poți apropia. 

Cățel Fotogenic

Nu uita că încrederea joacă un rol important. Respectă-i spațiul personal mereu și nu insista pe acțiune. În timp, se va obișnui și vei putea face poze incredibile cu acesta.

Dacă dorești să faci selfie cu blănosul tău, se aplică aceeași tactică, însă să fii mai aproape de acesta. Selfie-ul este cu un nivel mai sus decât pozele estetice normale. Animalul tău trebuie să aibă deja încredere în tine și să nu fie deranjat de ocuparea spațiului personal. Poți începe pregătirea prin multe îmbrățișări. 

Eliminarea Distragerilor

O să-ți fie greu să îi faci poză sau selfie dacă este mâncare în jur sau dacă este foarte multă gălăgie. Este bine să elimini tot ce îi poate distrage atenția sau ce îl poate face anxios. De asemenea, tu îți cunoști cel mai bine animăluțul așa că – dacă acesta continuă să rămână distras, pune-i melodia preferată/ video-ul preferat sau ce îi place acestuia.

Sfaturi pentru poze bine făcute

1. Timer – Ca să te asiguri că totul este pregătit de poză, este bine să setezi cronometrul la cameră/telefon. Te poate ajuta să mai verifici încă o dată fundalul și blănosul. Ai chiar timp să-l faci să zâmbească sau să scoată limba. Cheese! 

2. Lumina – Lumina din încăpere sau afară este foarte importantă. Cred că ai văzut faimoasele poze Golden Hour, acolo se calculează bine lumina naturală. Dacă ești în casă, îndreaptă-te întotdeauna spre lumină. Dacă stai cu spatele la o sursă de lumină, imaginea ta va fi mai puțin clară și modelele vor ieși întunecate.

Golden Hour
Stickere Pentruanimale.ro

3. Modul portret – Dacă poza ta este una foarte apropiată de față, telefoanele smart au soluția: Modul Portret (Portrait Mode). Ajută tare mult la focus și elimină din fundalul nedorit. 

4. Efecte și filtre – Ca să faci poza cât mai amuzantă poți folosi efecte, filtre și stickere! Toate aplicațiile de cameră, au opțiunile acestea și dacă folosești camera Whatsapp, poți folosi sticker-ele pentruanimale.ro . Uite aici instrucțiunile de descărcare într-un video.

Motivare

1. Recompense – Câteodată răspunsul unei poze perfecte se află în spatele unui pliculeț delicios. Zâmbetul la selfie sau pozarea poate fi învățate ca trucuri. O limbuță scoasă merită o gustare! După muncă și răsplată. 

2. Jucării – Unele animale sunt modele înnăscute, pot avea acea privire fotogenică, dar altele au nevoie de puțin ajutor. Poți face din această experiență o joacă, dar poți face și din joacă, această experiență artistică. Ajută-l să fie confortabil.

Recompense și Jucării Pisici
Pet Parent la Plimbare cu blănosul

3. Plimbare – Mulți căței iubesc plimbările. Poate fi oportunitatea perfectă pentru poze incredibile cu o lumină naturală potrivită. Fericirea poate îl ajută să stea și la selfie, dar ai grijă la pupicii fericirii ce vor urma. 

Ești gata de poză!

Atenția este axată unde trebuie, blănosul este motivat și lumina este perfectă. Este timpul să apeși pe buton! Deci ce mai stai? Du-te și încearcă să-ți surprinzi animăluțul. Nu uita să ne arăți și nouă prin tag la pentruanimale.ro pe Instagram și hashtag #SteaLapentruanimale.

Vă recomandăm cu drag următoarele produse:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close