Horoscopul Chinezesc 2022 – Ce bunatati ii asteapta pe blanosi in anul Tigrului!

810

1 februarie marcheaza inceputul noului an chinezesc, in 2022, dezlantuind puterea Tigrului!
Esenta Tigrului este cea a nobletei atat in viata cat si in dragoste si mai ales in castron, personificand maretia. Loial si protector, in 2022 tigrii vor stapani jungla, sufrageria si canapeaua ta cea noua!

Cum sa nu ii rasfeti cu un cadou care imbina atat nevoia de joaca cat si nevoia de rasfat a papilelor gustative?

Tigrul (2010,2022)

Cei nascuti in zodia Tigrului sunt caracterizati de curaj, dinamism, pasiune… dar si impulsivitate. Vor aprecia calitatea, laudele insotite de recompense si libertatea de miscare. Sa nu te mire ca tigrul de acasa, iti va trage lesa dupa el in parc, pentru ca in urmatoarele  5 minute sa mearga exemplar la pasul tau. Sunt firi curioase, dornice de a explora… uneori incapatanate. Mai stii cand ai incercat sa-i spui “nu” si blanosul tau  te-a ignorat complet?!
Nu este pentru ca nu a inteles, deoarece acesti nativi sunt inteligenti si au o intuitie aparte. Pur si simplu era mai interesat de acel papuc sfaramicios…si la urma urmei e jungla lui pe care o coordoneaza, deci e dreptul lui sa aiba o alta opinie.

In anul 2022 mentine-i un raget proaspat pisicii Tigru cu produsele Tropiclean Fresh Breath

Ofera-i cainelui Tigru in anul 2022 mobilitatea de care are nevoie in plimbarile lungi prin parc folosind lesele retractabile Kong, robuste si elegante.

Bivol (2009)

Cei aflati sub semnul Bivolului, sunt caracterizati de pasiune…Le place sa fie rasfatati, alintati si uneori pot trece imediat de la o stare la alta… sau de la un pantof la altul.
In general sunt tacuti, mai putin atunci cand trece cainele vecinului sau cand esti pe punctul de a te bucura de somnul dulce de la 2 noaptea.
Le place sa fie rasfatati, ingrijiti si sunt dependenti de afectiune, pe care nu se vor sfii sa ti-o ofere inapoi.
Dependenti de atentia ta, iti vor cuceri inima si punga de recompense  cu privirea lor patrunzatoare. 

Pisica Bivol ar aprecia un ansamblu de joaca de la Feandrea in care fie poate toarce linistita, fie isi poate pregati unghiile pentru urmatoarea sesiune de Instagram.

Cainele Bivol in anul 2022 prefera sesiunile lungi de SPA folosind produsele de la Trixie, delectandu-se cu recompensele Carnilove

 

Sobolan (2008)

Cei nascuti in zodia Soblanului, sunt activi, perspicace si foarte inteligenti. Sunt usor de distras, mai putin atunci cand vine vorba de castronul cu mancare sau farfuria ta. Le place sa cerceteze sa descopere locuri noi si mai ales sa manance.
Plini de energie, acesti nativi au nevoie de o rutina zilnica altfel e posibil sa o canalizeze in noua ta canapea de piele.

Cainelui Sobolan pentru a-i distrage atentia de la farfuria ta de mancare, ofera-i “furculita” perfecta din retetele venite direct din bucatariile canadiene Acana.

Antreneaza-i inteligenta pisicii Sobolan cu jucariile interactive de la Trixie.

Dragon (2012)

Blanosii aflati sub semnul Dragonului sunt curajosi, determinati, stabili si incapatanati.

Sunt lideri absoluti ai canapelei, telecomenzii si a laptopului tau. Eroi innascuti te vor conduce in toate aventurile si iti vor fi alaturi pana cand se va termina capatul lesei sau pana cand vei obosi sa mai alergi dupa ei in parc.

Le place sa se simta utili singuri sau in gasca, dar mai ales in compania ta. De aceea, pentru cainele Dragon iti recomandam jucariile de tip aport de la Trixie, iar pentru pisicile Dragon ce ar putea fi mai antrenant decat jucariile tip undita?

Sarpe (2013)

Micii serpisori sunt fascinanti si foarte greu de trecut cu vederea. Sunt caracterizati de eleganta, intelepciune si de a acapara atentia ta indiferent ca esti la volan sau incerci sa iti termini proiectul la munca si vezi cum tastatura a cazut prada unor labute buclucase.
Chiar daca sunt sceptici la inceput, odata ce le-ai castigat increderea cu plimbari regulate sau mese constante, sunt doar ai tai, loiali si pereseverenti.
Vor incerca sa faca tot ce pot pentru a te multumi insa atat timp cat sunt si ei multumiti. Usor gelosi nu prea le place sa imparta atentia ta si pot distruge chiar si o perna in mijlocul casei pentru ca ai indraznit sa pleci singur la magazin.

Nu uita, daca esti nevoit sa ii lasi singuri acasa, in locul buchetului de flori te poti revansa cainelui Sarpe cu o jucarie Kong, iar pisicii Sarpe cu o conserva marca Applaws.

Cal (2014)

Puternici, nobili si cu pofta de viata, acestor nativi le place sa alerge la fel de mult cum le place sa doarma cu tine in pat. Sunt cuminti, intelegatori si place siguranta… mai putin siguranta de pe usa frigiderului tau, pe care nu o mai pot deschide. Stai linistit sunt suficient de isteti incat sa gaseasca o calea de a o distruge.

Pisica si cainele Cal cu un simt estetic dezvoltat vor purta mandri un medalion personalizat, fie el sub forma de os sau inima, evidentiindu-le nobletea.

Capra (2015)

Nascuti curiosi, sunt foarte usor de plictisit si au nevoie de activitate diferita zilnica. Le place sa se urce peste tot, inclusiv pe mobila ta. Sunt jucausi si pasnici. Le place sa descopere lucruri noi, chiar daca asta inseamna noua ta geanta, pe care o vor mesteca suficient cat sa iti iei adio de la ea pentru  5 minute. Stai linistit, nu se va mai repeta, s-au plictisit deja de la prima muscatura.

Cainele Capra va fi incitat sa descopere de fiecare data alt snack in jucaria Kong Ballistic Hide Treat.

Pisica din zodia Capra va fi curioasa sa descopere ce se afla in celalalt capat al tunelului.

Maimuta (2016)

Sensibili si iubitori te vor coplesi cu jovialitatea lor. Acestor nativi le place sa fie in centrul atentiei si nu se vor da inlaturi de la a o cuceri. Fie ca te vor impresiona cu ochii lor mari si cuminti in timp ce vor sta pe doua picioare, fie ca iti vor distruge perna preferata in mijlocul livingului sub privirea ta, o vor face cu entuziasm si bucuria ca ti-au captat atentia pe care si-o doresc atat de mult; pentru ca in 3 minute sa te lase balta si sa-ti renoveze bucataria cu castronul lor cu apa.
Sunt docili, pasnici si le place confortul.

Ofera-le cainilor Maimuta confortul pe care si-l doresc cu un culcus sau un pat de la Feandrea. Si ce ar fi mai chic pentru o pisica Maimuta decat un nou set de castroane ceramice de la Trixie.

Cocos (2017)

Conform traditiei creasta roșie a Cocoșului alungă spiritele rele. Odata castigata increderea in tine, acest nativ se va mandri si nu se va da inlaturi de a defila cu orice ocazie, sau orice masa gaseste in cale.
Le place sa fie admirati si mandri, atat de tine cat si de planta pe care ti-au rupt-o si au lasat-o la picioarele tale, indepartandu-se la fel de tantosi. Intentia a fost una buna, ei in continuare vor crede ca lacrimile din ochii tai cand iti privesti pantofii facuti tandari, sunt de mandrie si recunostiinta.

Ofera-le cainilor Cocos un motiv in plus de a se mandri pe scena, trotuar sau parchetul proaspat curatat, cu un ham de top util si robust de la Julius K9.

Ajuta pisicile din zodia Cocos sa etaleze noile tendinte in furr styling in fata prietenelor de pe TikTok folosind suplimentele speciale pentru piele si blana.

Caine (2018,2021)

Loiali, parteneri desavasiti, gata sa-si sacrifice pentru tine…orice mai putin locul tau din pat sau mancarea ta preferata.
Au un puternic instinct de protectie si paza si nu se vor feri sa iti arate ca iti sunt devotati.

Le poti arata aprecierea si raspunde devotamentului lor, oferindu-le la randul tau o protectie asupra inamicilor invizibili folosind produse antiparazitare speciale pentru pisica si pentru caine

Porc (2019)

Nativii din aceasta zodie au o natura complexa. Perfectionisti si caracterizati de bun gust. Prin gust ne referim inclusiv la gustul hranei si la orice altceva le poate trece printre dintisori. Le place calitatea si sa te faca fericit. 

Adauga un plus de gust si beneficii incontestabile in castronul cainelui Porc folosind uleiul de somon de la Nutrivet.

Nu uita ca in anul 2022 sa ii oferi pisicii Porc pe langa hrana de calitate si iarba atat de necesara mentinerii sanatatii sistemului digestiv.

Horoscopul Chinezesc 2022 – Ce bunatati ii asteapta pe blanosi in anul Tigrului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close