Festivalul Videourilor cu Pisici de pe Internet

985

Internet Cat Video Festival” există cu adevărat și este organizat în America. Poate într-o zi o să avem plăcerea de a-l aduce și în România, unde există atât de mulți iubitori și crescători de pisici. Cu siguranță ar avea parte de un public numeros și ar avea un succes teribil.

Dar deocamdată, acest festival se desfășoară în America, mai exact în San Francisco și este organizat de către Walker Art Center.

”Le iubești. Râzi de ele. Dar există un singur lucru pe care nu te poți opri din a-l face, și anume să te uiți la ele. Da, vorbim despre videourile cu pisici din mediul online. Acestea fie reprezintă vârful creativității umane sau un semn că apocalipsa este aproape. Sau amândouă.” – a scris Los Angeles Times despre acest eveniment.

https://www.youtube.com/watch?v=O1KW3ZkLtuo

Programul de desfășurare al acestui festival este din 21 Ianuarie până în 24 Ianuarie. În toată această perioadă vor fi vizionate peste 100 de videouri cu și despre pisici. De la filmulețe de câteva secunde, la documentare și chiar filme despre pisici, toate pot să fie vizionate în sala de cinema a Walker Art Center. Vor exista numeroase Gif-uri care au în general menirea de a pune un zâmbet pe chipurile celor care le privesc.

Se spune despre internet că nu poate să existe cu adevărat fără pisici. Totuși, ca și specie, pisicile ne urăsc, în special atunci când sunt lăsate singure pentru lungi perioade de timp. Acestea sunt momentele în care pisicile încep să își arate adevărata față și să devină staruri incontestabile în mediul online, fiind filmate sau surprinse de camerele de luat vederi în cele mai haioase și diverse ipostaze. Din acest motiv, se poate considera pe bună dreptate că dacă Internetul nu ar avea pisici, ar fi un lucru plictisitor și fără nicio dinamică.

Festivalul Pisicilor de pe Internet este la dispoziția tuturor iubitorilor de pisici la un preț de aproximativ $10. Dacă vreți să aveți parte de multe zâmbete și de povestiri haioase cu și despre pisici, nu trebuie să ratați acest festival. Pentru membrii YBCA (Yerba Buena Center for the Arts), pentru studenți, seniori și profesori, prețul este de $8.

”Pisicile domnesc asupra Internetului, asta ca să menționăm lumea în general”, spune Joel Shepard, curatorul video al YBCA. ”Acest program este hilar, emoționant și o mare dovadă a stadiului actual al culturii populare. De asemenea, pisica mea Stuart te va mușca dacă nu vei veni la Festival!” a continuat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close