Eu si pretioasa mea

704

1013250_10200227985729193_701840222_nAcest mic ingeras mi-a fost dat acum 2 ani de catre mama ei. E al doilea catel care-l am. E frumoasa, inteligenta, ascultatoare, pofticioasa si alintata. Joy e o labrdorita de 2 ani imediat. E neagra ca un taciune si are cateva mici semne distinctive. Pe limba are o pata neagra, un dinte e ciobit putin si raspunde la numele de Jojo :))) . Toata ziua ne-o petrecem impreuna. Jobul imi permite sa lucrez de acasa, asa ca suntem de nedespartit.

E scoasa de 3 ori pe zi afara, socializeaza cu fiecare catel pe care-l intalim si e mascota copiilor de la scara. De fiecare data cand cobor fara ea, piticii ma intreaba „joy unde e? ” „pe joy nu o scoti afara?”. Din cauza ca e o fire cuminte, mamicile cu bebei au incredere in ea si o lasa sa se plimbe printre ei ca si cum apartine grupului. Ii place mult sa inoate si pentru asta o duc des la apa. Iesim si cu bicicleta si alearga dupa mine fara oprire, afara mai vaneaza pasarele si cosasi, dar suntem doar in stagiul in care ii urmareste , fara sa-i prinda.

O rasfat cu bobite de calitate si alte produse alimentare care le poate manca. Jojo se vede si cu fratii ei macar odata pe luna, toti stau in acelas oras si le e usor sa se intalneasca, cu stapani cu tot, normal :). Ea e de mica a fot cea mai autoritara din grup si a ramas la fel. Fiind un exemplar asa frumos ma gandesc ca peste un anisor sa ii aduca si ei barza niste bebei mici, sa simta si ea sentimentul de mama si cat de important e sa ai pe cineva aproape de care sa ai grija. As pune mai multe poze cu Joy daca mi-ar permite pagina, dar nu pot. Va saluta si ea si eu si nu uitati – iubiti-va animalele de casa

poveste trimisa de Monica

Join the Conversation

  1. Buna…tocmai am citit povesetea lui Jojo…..am si eu un atel labrador…Mambo se numeste…daca doresti sa faca Jojo pui..ii pute imperechea…nu ma intereseaza banii… Mambo nu e cu pedigree…. vreau doar sa il imperechez sa nu sufere….ma tot chinui sa gasesc o femela in iasi…dar nu resesc sa gasesc….lasa-mi un semn te rog…(0756313509)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close