De ce să profiți de transportul gratuit la mâncarea pentru animale?

801

Tuturor ne place să ne bucurăm de confortul casei, de odihna bine-meritată după o zi stresantă de muncă și de canapeaua pe care să ne întindem pentru a viziona filmul sau serialul preferat.

Dar ce faci atunci când câinele sau pisica începe să plângă pentru că a rămas fără mâncare? Ce faci când ajungi acasă și descoperi că jucăria preferată i s-a stricat și știi că dacă îl lași peste zi fără jucărie va deveni anxios și implicit destructiv? Și cel mai important aspect, cât de greu îți poate fi să trebuiască să te duci înapoi în mașină, să conduci o jumătate de oră până la cel mai apropiat magazin pentru a cumpăra necesarul pentru animalul de companie?

Soluția pe care ți-o oferim este de a te baza pe noi, chiar dacă doar până în data de 11.10.2015, pentru a-ți asigura gratuit transportul oricăror produse comandate.

În mod normal, politica firmei noastre spune că pentru produse în valoare de peste 50 lei, transportul este gratuit în București și pentru produse comandate în valoare de peste 300 lei, transportul este gratuit oriunde pe teritoriul țării.

În concluzie, nu mai sta pe gânduri și fă-ți plinul cu tot ce ai nevoie pentru câinele, pisica, pasărea sau rozătoarele pe care le ai în casă și poți să stai liniștit să te odihnești după ce ajungi acasă de la muncă. Noi o să muncim pentru tine.

Nu uita că promoția este valabilă doar până în data de 11.10.2015!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close