Cum lași un review la produse

944

Părerea ta este foarte importantă penru noi și ne dorim să aflăm despre experiența ta cu produsele comandate pe site-ul pentruanimale.ro. Spune-ne ce produse iubești și ce produse nu sunt chiar pe placul tău, pe a ajuta și alți pet parents să ia o decizie informată.

Mai jos găsești pașii pe care îi poți urma pentru a lăsa un review:

  1. După ce ai plasat o comandă la pentruanimale.ro, intră pe site și alege-ți produsul  preferat
  2. Intră pe produsul preferat și în partea de jos a paginii poți apăsa pe butonul „PĂREREA TA”

3. Completează câmpurile, spune-ne părerea ta și apasă butonul „TRIMITE REVIEW”

Tips & Tricks pentru completarea unui review

Atunci când îți spui părerea despre un produs, acest lucru ne ajută atât pe noi cât și pe cei care vor să cumpere un produs similar. Pentru a oferi un ajutor real, te rugăm să te asiguri că nu sunt incluse în mesajul tău următoarele:

  1. Limbaj neadecvat – un mesaj prietenos, chiar dacă este sub formă de critică, este cel mai indicat. Te rugăm să eviți termenii care pot jigni sau afecta alți pet parents.
  2. Date personale – te rugăm să nu incluzi informații legate de adresa de livrare sau numărul de telefon în review-ul tău. Acestea sunt confidențiale și în cazul în care ai nevoie de ajutor, te vom contacta noi.
  3. Detalii ce nu țin de produs – review-ul tău este foarte important pentru ceilalți pet parents și de aceea te rugăm să incluzi cât mai multe detalii care să se refere strict la produsul pe care l-ai achiziționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close