Cui nu îi plac promoțiile?

612

Există vreo persoană căreia să nu îi placă promoțiile? Există cineva care este deranjat de acea bulină roșie în care apare un procent?

Am vrea să credem că nu există așa ceva și că promoțiile sunt făcute tocmai pentru că ne gândim la nevoile fiecărui client și la plăcerea voastră de a achiziționa produse la cel mai bun preț.

Până în data de 16.10.2015, peste 509 de produse din cadrul magazinului www.pentruanimale.ro vor avea bulina roșie și prețuri reduse cu peste 25%.

Haideți să facem un calcul simplu. Să presupunem că doreați să comandați în valoare de 300 lei mâncare pentru câini Royal Canin. La această valoare, transportul este gratuit.

Citește aici un articol despre o promoție pe care am avut-o recent și la tranport.

Revenind la calcul și presupunând o reducere de 25%, veți reuși să economisiți 75 lei la o singură tranzacție. Este o sumă pe care o puteți refolosi data viitoare, sau de care puteți să vă bucurați în alte moduri.

Promoțiile pe care le punem la dispoziție sunt pentru toți iubitorii de animale, pentru toți cei care au acasă un câine sau o pisică pe care o consideră parte din familie, un animal de companie pe care îl iubiți și de care aveți grijă.

Un asemenea mesaj trebuie să fie reiterat pentru a se putea beneficia de el. În concluzie, până în data de 16.10.2015, peste 509 de produse vor avea reduceri de peste 25%.

Printre produsele pe care le veți găsi la reducere sunt și mâncarea pentru câini Royal Canin, Supliment nutritiv Ulei de Somon Sălbatic, mâncare pentru pisici Pro Plan Delicate Nutrisavor (Sos Curcan), Applaws Cat Adult Piept de Pui și multe, multe alte produse.

Vă așteptăm să comandați până în 16.10.2015 pentru a beneficia de reducerea de 25%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close