Cu câinele pe bicicletă

890

 

Încă nu ați descoperit ceea ce trebuie să faceți pentru a vă lua câinele cu dumneavoastră într-o călătorie cu bicileta? Vă priviți cu atenție câinele și vă este teamă că este prea mic pentru un asemenea efort , sau că este posibil să intre sub roțile biciletei? Acest lucru înseamnă nu doar că țineți mult la animalul dumneavoastră de companie, dar și că vă este teamă să încercați lucruri noi. Mersul pe bicicletă alături de micuțul câine nu trebuie să fie neaparat un pericol sau un risc. Aveți posibilitatea de a călători prin oraș sau în afara orașului purtând-ul într-un coș în fața bicicletei sau unul poziționat în spatele dumneaovoastră.

Cum începe aventura alături de câinele dumneavoastră?

Aerul curat și vizibilitatea excelentă îl va face să fie atent și să reacționeze la ceea ce observă în mediul înconjurător. Se va simți ca un rege, purtat pe brațe de ocrotitorii săi. Plimbarea aceasta nu va însemna efort, nu necesită pregătiri speciale. Trebuie totuși să vă asigurați că nu va încerca să sară din coș la vederea unui alt patruped. Un astfel de lucru ar putea însemna o tragedie, mai ales dacă vă aflați pe un drum fără pistă pentru bicicliști. Din acest motiv, este indicat să folosiți un ham cum este cel Arlechinno sau Clix Carsafe Harness. Acestea tipuri de hamuri au menirea de a minimiza efectele unui eventual accident sau împiedică patrupedul să sară din coșul în care îl plimbați. Un astfel de ham nu îl rănește și nu îl incomodează în niciun fel.

Din pătuț pe bicicletă

În acest moment, atât dumneavoastră cât și câinele sunteți pregătiți să vă aventurați în jungla urbană. Pentru dumneavoastră acest lucru înseamnă a face sport, în timp ce pentru câinele dumneavoastră e un mod de a evada din rutina zilnică și din pătuțul lui confortabil de acasă. Trebuie să vă gândiți și că acesta poate fi un prim pas înspre a vă ademeni câinele să facă puțină mișcare, să iasă din coș și să înceapă să alerge pe lângă bicicletă. Totuși, cu această ocazie sunt necesare o serie de modificări în structura accesoriilor de care aveți nevoie. A merge pe bicicletă alături de câinele dumneavoastră înseamnă să îl antrenați în prealabil pentru asta, să îi achiziționați un ham cu o lesă mai lungă și eventual câteva hăinuțe pentru a-l proteja de intemperii. Nu porniți cu bicicleta înainte de vă asigura că aspectele menționate nu sunt acoperite.

Începând de acum, patrupedul dumneavoastră se bucură de o plimbări cu bicicleta alături de dumneavoastră și vice versa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close