Cel mai bun prieten

815

blueIl cheama Bono si intradevar este cel mai bun prieten pe care pot sa-l am , pe care poti sa-l ai tu , cel care citeste acest articol. Bono este un labrador retriver in varsta de doi ani. De curand a devenit tatica a 6 pui frumosi foc care ii seamana foarte mult.

Am trecut prin multe lucruri noi doi. L-am luat bolnavior de mic dar dupa un tratament intens am reusit sa scapam de boala si insanatosirea a fost foarte rapida. In primavara cand l-am scos la apa, a reusit sa se faca nevazut timp de doua ore, in cautarea unei veverite sa stat si a asteptat sub un brad in padure mai mult de 1h 30 de minute, fara sa latre, fara sa maraie, fara sa raspunda la chemarea noastra. Ne-am speriat putin dar am reusit sa-l gasim intreg si sanatos. In acel moment i-am pus microcip si name tag la gat, in cazul in care se mai gandeste sa dispara sa il poata identifica cineva :). Bono e ascultator, a fost dresat. Stie multe comenzi si e nerabdator sa iesim afara, sa il alerg, sa ii dau comenzi, sa sape si sa inoate in raul din spatele casei. Imi este mereu alaturi si se simte extraordinar in preajma mea.

Anul urmator sper sa-l pot lua cu mine la mare, la nisip, cu siguranta o sa-i placa mult. O data la cateva luni ne intalnim si cu fratii lui, cu care se joaca ore intregi fara sa oboseasca. Ne mira cel mai mult ca se recunosc si sunt afectuosi unul cu celalat ca si cum ar intelege cine sunt si ca sunt frati. Si mama lor vine la intalniri si toata ziua o petrec alergand. Astfel de intalniri ne fac bine si noua stapanilor de catei si lor la fel de mult. Mi-as dori sa stau cat mai mult cu el afara, in timpul zilei, dar programul nu imi permite asta. Cu siguranta el se bucura de fiecare secunda pe care o petrecem impreuna.

poveste trimisa de Bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close