O poveste adevarata

1.2K

koliPovestea lui Koli are un inceput trist dar o continuare extraordinara. Ne-am tot dorit un catel dar de multe ori am stat si ne-am gandit bine daca o sa reusim din cauza programului sa avem grija de un astfel de sufletel. Doi – trei ani am tot stat si am vorbit despre un astfel de pas. Ne gandeam si la partea financiara, daca putem sa-l sustinem, sa-l hranim , sa ii oferim strictul necesar , grija si atentia noastra.

Destinul lui Koli a facut sa o aduca in fata noastra, intr-o zi insorita, la marginea drumului, in directia in care calatoream. Era mijlocul unui camp, iar ea era lovita si muscata probabil de niste catei mai mari. Nu avea zgarda, cip, sau alte semne ca cineva a pierdut-o sau a lasat-o acolo. Nu stim si nu ne explicam cum a ajuns asa departe de orasul cel mai apropiat. Am luat-o rapid in masina, am dus-o la cel mai apropiat cabinet veterinar si i-am acordat ingrijirile de care a avut nevoie. Ne-am indragostit pe loc de ea, dupa ce in timp ce o duceam in brate spre masina a inceput sa ne pupe cu multa dragoste si afectiune ca si cum ne multumea ca ii salvam viata si ca am gasit-o.

Acum are doi ani si e intr-o stare de sanatate extraordinara. S-a obisnuit la apartament, ne-am facut programul in functie de ea, ne descurcam cu ingrijirea si mancarea ei, cu nevoile si jucariile. Am fost fericiti ca am dat peste ea, in acel moment, in acel loc , pentru ca iubirea care ne-o da zilnic e mai mare si mai buna ca orice altceva pe lumea asta. Koli e o rasfatata si are o fire foarte sociabila.

De cand o avem pe ea am inceput sa activam si intr-un grup  de salvare a cateilor fara stapani si facem si foster din cand in cand. Koli a fost o inspiratie pentru noi toti.

poveste trimisa de Alina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close