Am deschis primul magazin !

1.4K

02-magazin27011417Cochetam de multă vreme cu această idee, dar pregătirile au trebuit să fie realizate pe îndelete, la fel ca în orice altă afacere de altfel. Nu a fost un lucru simplu, dar pentru noi, echipa pentruanimale.ro a reprezentat o provocare și o experiență frumoasă.

Este un magazin drăguț, nu foarte mare, în care clienții ne dorim să aibă parte de un mediu în care să se simtă siguri și încrezători. Și ne gândim că s-au ridicat multe întrebări în jurul deschiderii magazinului PentruAnimale.

De ce Corbeanca?

Probabil că multă lume se întreabă de ce nu am ales un spațiu undeva pe o arteră circulată din București, sau într-un mall în care traficul este extrem de intens. În schimbul acestora, am ales Corbeanca. De ce am ales să facem parte din comunitatea Corbeanca? Pentru că acolo este o zonă rezidențială, de familii, din care majoritatea au un animal de companie și care vor apela la magazinul PentruAnimale. Ne-am gândit la ei în primul rând, că îi vom scuti de un drum până în București și apoi ne-am gândit la noi că putem să ne dezvoltăm într-un ritm organic, nealterat de presiunile și problemele pe care le aduce o zonă intens circulată din centrul Bucureștiului. Chiar și așa, fiind localizați în incinta complexului comercial ”Moara Corbeanca”, avem parte de o expunere considerabilă.

De ce un magazin de dimensiuni mici?

Pentru că în final, preponderența vânzărilor ne dorim să decurgă în continuare din mediul online, nu neaparat din magazinul deschis. Putem să spunem că este și o abordare experiențială, prin care dorim să observăm modul în care clientul se manifestă și care este tipologia consumatorului final fizic. Mai mult, ne-am dorit să avem ca și element conex și un mic cabinet veterinar, prin care să punem la dispoziția animalelor de companie ale rezidenților cele mai bune tratamente și cele mai bune servicii. Acesta poate să fie un alt motiv pentru care dimensiunea magazinului a fost redusă.

De ce am ales un program prelungit?

Considerăm că oamenii au nevoie de servicii la orice oră. Pentru aceasta există magazinul nostru onlinelocatie magazin www.pentruanimale.ro . Totuși, am ales ca și magazinul online să fie deschis de la ora 09.00 până la 20.00, ceea ce înseamnă un program prelungit, care să permită și celor care pleacă mai târziu de la muncă să se oprească pe la noi și să le cumpere câte un cadou sau ceva de mâncare animalelor lor de companie. Am ales un program prelungit pentru că ne-am gândit la traficul din București și la cei care își doresc să ajungă mai repede acasă, fără să mai fie nevoiți să facă numeroase ocoluri pentru a ajunge la un magazin care este la străzi distanță în aglomerația Bucureștiului. Acum, toate aceste persoane, viitorii noștri clienți, vor găsi tot ceea ce au nevoie în apropierea casei lor.

De ce oferim un cadou pentru cei care intră în magazin?

Este modul nostru de a vă mulțumi pentru că arătați interes față de brandul nostru, față de magazinul PentruAnimale. Reiterăm, experiența voastră în interiorul magazinului trebuie să fie o experiență memorabilă, un portal înspre alegerea site-ului nostru și pentru efectuarea de comenzi online. Este evident faptul că în magazin nu vor fi expuse la vânzare toate produsele pe care le avem și pe site, dar pentru orice produs pe care îl căutați, un consultant din magazin vă va oferi toate informațiile necesare.

Apropos, cadoul pe care îl oferim, respectiv un container de stocare a hranei, se oferă doar pentru că ne-ați călcat pragul, indiferent dacă o să cumpărați ceva sau nu.

Vă așteptăm cu drag în magazinul nostru PentruAnimale din Corbeanca, de unde puteți să faceți o bucurie animalului vostru de companie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close