ACANA – Biologically Appropriate – hrană bazată pe carne, ce respectă hrănirea, conform evoluției animalului tău.

1.6K
Acana BIOLOGICALLY APPROPRIATE
ACANA BIOLOGICALLY APPROPRIATE

ACANA – Biologically Appropriate

O nouă categorie de hrană bazată pe carne, ce respectă hrănirea, conform evoluției animalului tău.

Câinii și pisicile domestice nu sunt cu mult diferite de strămoșii lor. Lupul cenușiu este strămoșul câinilor domestici. Pisica africană sălbatică este strămoșul pisicilor domestice. Chiar dacă, pe parcursul anilor, rasele au ajuns să arate arată diferit, modul de hrănire și instinctele primordiale rămân aceleași.

În esență, anatomia digestivă a câinilor și pisicilor de astăzi este aceeași cu a strămoșilor lor, nevoia  pentru același tip de hrană a rămas neschimbată.

 

 

CONCEPTUL BIOLOGICALLY APPROPRIATE (ADAPTAT BIOLOGIC ) ESTE SIMPU – OGLINDIREA CANTITĂȚII, PROSTEPȚIMII ȘI A  VARIETĂȚII CĂRNII PE CARE NATURA LE-A PUS-O LA DISPOZIȚIE CÂINILOR ȘI PISICILOR CA HRANĂ.

Conținutul bogat în nutrienți al cărnii din ACANA oglindește dieta evoluționară a animalelor, excluzând carbohidrații înalt glicemici, proteinele vegetale, aditivii sintetici și orice altceva care, în mod obișnuit, nu se regăsește în natură în hrana câinilor și pisicilor.

HRANA ACANA URMĂREȘTE CELE 5 REGULI ALE NATURII

Câinii și pisicile, adulte sau pui, au nevoi nutriționale specific, pe care MAMA NATURĂ le-a cultivat. ACANA oglindește bogăția și varietatea de carne proaspătă integrală pe care câinii o întâlnesc în mediul natural și la care sunt adaptați. Iată 5 reguli care reflectă angajamentul ACANA – BIOLOGIC ADAPTATĂ.

 

 

 

  1. BIOLOGIC ADAPTATĂBOGAT ÎN CARNE ȘI PROTEINE

Câinele și pisica sunt adaptați la hrană bogată în carne și proteine. Acesta este motivul pentru care ACANA conține până la 75% CARNE, de trei ori mai mult decât o hrană obișnuita pentru câini și pisici, la care se adaugă lipsa proteinei vegetale din acest tip de hrană.

Câinele și pisica nu sunt numai capabili să se hrănească la fel ca strămoșii lor, dar chiar necesită același tip de hrană pentru o sănătate de excepție.

Ca și strămoșii lor, câinii și pisicile de azi prezintă dinții ascuțiți, tub digestiv scurt și un organism capabil să metabolizeze proteinele și grăsimile din carne.

Cu un procent între 75% și 90% de carne, proteina din ACANA are origine animală (fără gluten, cartofi sau proteine din concentrate de mazăre), hrănind câinii și pisicile în acord cu nevoile evolutive.

 

 

  1. CANTITĂȚI RIDICATE DE CARNE PROASPĂTĂ

Cu până la jumătate din carnea folosită proaspătă sau crudă, ACANA furnizează nutrienți esențiali în formă naturală, cu o palabilitate însemnată, pe care câinii și pisicile și-o doresc.

Mai puțin procesat este mai bine. De aceea carnea de până la 50%, peștele, păsările crescute în gospodării, ouăle care intră în compozitia ACANA sunt livrate proaspete sau crude în cea mai nutritivă formă, oferindu-le câinilor și pisicilor gustul și bunătățile după care tânjesc.

CÂND SPUNEM PROASPĂT, EXACT ASTA ÎNSEAMNĂ!

Refrigerarea este singura metodă de conservare pentru carnea proaspătă, iar carnea crudă este înghețată instant, pentru a păstra în interior nutrienții. Pentru asigurarea integrității ingredientelor proaspete, ACANA se prepară în loturi mici, la temperaturi scăzute (900C/1950F).

Carnea proaspătă este încărcată cu proteine, grăsimi, vitamine și minerale în forma cea mai nutritivă. Toate ingredientele din carne provin de la animale care sunt crescute și aprobate pentru consumul uman.

 

 

 

  1. O VARIETATE DE CĂRNURI

În natură, câinii și pisicile beneficiază de varietate de carne, așadar ACANA conține o largă diversitate de păsări crescute în gospodării, ouă de cuibar, carne provenită de la animale crescute libere și pești prinși din sălbăticie.

 Închipuiți-vă variația din hrana naturală: ouă astăzi, o rață sau o gâscă mâine și, poate, și în următoarea zi. O varietate bogată de carne proaspătă reprezintă principalul motiv pentru premiile câștigate pentru conceptul BIOLOGIC ADECVATĂ.

Varietatea nu e prezentă în hrana convențională pentru câini și pisici, aceasta conținând un singur ingredient de origine animală, cum ar fi pui sau miel, procesat la temperatură înaltă și rareori proaspătă.

ACANA este diferită, conține minim trei sortimente de carne proaspătă, carne de la vite crescute în ferme, păsări crescute în libertate, pește prins din sălbăticie, furnizând câinilor și pisicilor o gamă variată, bogată nutritiv în proteine, grăsimi, pentru a promova o sănătate deplină.

* Exceptie fac ACANA Singles, caracterizate printr-o singură sursă de origine animală.


Acana Tipuri de Carnuri

 

4. RAPORT DE CARNE WHOLEPREY

Natura a îmbinat nutrienții găsiți în prada integrală astfel încât să întrunească perfect nevoile câinilor și pisicilor. Proporțiile de carne, organe și cartilagii din ACANA oglindesc hrănirea naturală, eliminând nevoia de a adauga o listă lungă de ingrediente sintetice.

 

 

 

În nemărginita sa înțelepciune, mama natură a potrivit nutrienții în peștele integral, păsări și vânat, pentru a satisfice în întregime necesarul nutrițional al câinilor și pisicilor.

În natură nu există în hrană suplimente sintetice, așadar lupii și pisicile sălbatice își procură nutrienții de care au nevoie consumând prada integral, obținând astfel din mușchi – proteine, din ficat, rinichi, organe – vitamine și minerale, iar din oase și cartilaje derivă calciul și fosforul.

Hrana noastră WholePrey oglindește hrănirea naturală, conținând carne, organe și cartilaje în raport ce furnizează nutrienții natural și complet, fără a mai fi necesară adăugarea unor aditivi sintetici de vitamine, minerale și aminoacizi.

PRACTIC, TOȚI NUTRIENȚII DIN GAMA ACANA SUNT NATURALI ȘI NU SINTETICI.

5. CARBOHIDRAȚI LIMITAȚI

Hrana din natură conține puțini carbohidrați, așadar ACANA reduce carbohidrații și înlocuiește carbohidrații rapizi (precum porumbul și orezul) cu fructe și legume cu un conținut glicemic redus.

În timp ce carabohidrații sunt recunoscuți ca fiind surse cauzatoare de obezitate și diabet, hrana clasică pentru câini și pisici conține un procent de peste 50% carbohidrați.

Chiar mai rău, în hrana clasică pentru câini și pisici, predomină carbohidrații rapid absorbabili, ca orezul, cartoful, tapioca, ce se digeră rapid, având impact puternic asupra glucozei din sânge, crescând depozitele de grăsime – factori asociați cu obezitatatea și diabetul.

Fără cereale, cartofi, tapioca și amidon, Acana Biologically Appropriate conține fructe și legume cu conținut scăzut glicemic, cum ar fi dovlecelul și dovleacul verde, care au o influență slab glicemică, menținând stabilitatea zahărului în sânge și reducând potențialele depozite de grăsime.

 

Vezi gama de produse Acana aici

 

sursa: acana.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close