9 Promoţii şi Beneficii de la pentruanimale.ro

769

Pe măsură ce ne-am dezvoltat, am încercat să venim cât se poate de des cu promoții și cu oferte care să te ajute să te hotărăști mai repede ceea ce vrei să cumperi și cât de mult vrei să cumperi. Suntem în această piață deja de mulți ani și am înțeles foarte bine importanța ofertelor, a diversității și a înclinării înspre clienți.

Revenind la promoțiile noastre, ideea prezentului articol este de a le explica puțin mai în detaliu toate cele pe care le avem acum, indiferent de animalul de companie la care se adresează.

  1. Transport gratuit pentru orice produs

În primul rând, trebuie menționat că această promoție este pe durată limitată, respectiv până în 10.04.2016. În mod normal, politica firmei noastre spune că pentru produse în valoare de peste 50 lei, transportul este gratuit în bnr9051București și pentru produse comandate în valoare de peste 300 lei, transportul este gratuit oriunde pe teritoriul țării. Acum, având transport gratuit la orice produs, vei putea să comanzi chiar și valori mai mici de 300 lei. Vei avea ocazia să îți cumperi articolele dorite pentru animalul tău de companie.

  1. Prețuri mici la Royal Canin

Mâncarea pentru câini Royal Canin are acum reduceri de până la 32%. Este vorba în special de mâncarea Royal Royal-Canin-Maxi7497Canin Maxi Adult și Royal Canin Maxi Junior, respectiv pentru câini de talie mare, adulți sau tineri. Răsfață-ți cățelul cu o mâncare delicioasă, plină de calorii și de vitamine, special realizată pentru el. Vezi aici un articol în care este prezentat tot procesul de producție al mâncării Royal Canin!

  1. Kilograme în plus la mâncarea Brit

Brit-Premium-Adult4542O ofertă unică și perfectă pentru iubitorii de mâncare pentru câini Brit. Oferta pe care o primești acum este un plus de 3 kg de mâncare pentru câini Brit, atunci când achiziționezi un sac de 15 kg de mâncare Brit Premium pentru câini Adulți Mari sau un sac de 15 kg de mâncare Brit Premium pentru câini Adulți Medii.

  1. Reduceri la recompense pentru câini

Recompensele pentru câini sunt cele mai bune ajutoare în cadrul sesiunilor de dresaj. Ai acum o reducere de 25% la Recompense-Antos8363recompensele pentru câini Antos cu pui și brânză, cu vită și brânză, bacon și brânză. De asemenea, tot din gama Pui Antos mai avem reduceri la recompensele cu Steak, D’light Sandwich, D’light Lolly, Sushi, Drumstick, bacon, precum și alte câteva tipuri de recompense.

  1. Recompense pentru pisici Stuzzy

Recompense-Stuzzy6465Nu avem reduceri la aceste recompense, dar le prezentăm pentru că sunt niște produse nou apărute în gama largă de produse pentru animale de ocmpanie pe care le oferim. De acum încolo îți poți răsfăța pisica cu mâncarea Stuzzy.

  1. Reduceri la mâncarea Royal Canin pentru psici

Avem acum reduceri de până la 35% la câteva dintre mâncărurile Royal Canin pentru pisici. Este vorba despre saci Royal-Canin-Pisici1370de 10 kg de Royal Canin Persan, Royal Canin Digestive Care și Royal Canin Exigent Savour Sensation. Iei un sac de mâncare pentru pisica ta și nu vei mai avea probleme o lungă perioadă de timp. Cu atât mai mult dacă știi că aceasta este mâncarea care îi place și care o ajută să aibă un sistem digestiv perfect.

  1. 30% reducere la Vitaminele pentru răsfățatul tău

Ulei-Somon-Nutrivet1111 (1)Este vorba despre o importantă reducere la Suplimentul Nutritiv Nutrivet Ulei de Somon Sălbatic la 1 litru. Uleiul de Somon Salbatic este provenit exclusiv din surse naturale (oceanul Atlantic) și nu are în compoziție coloranți sau aditivi alimentari. Obținut din prelucrarea somonului sălbatic, produsul nu conține niciuna dintre substanțele utilizate pentru creșterea somonului de fermă (tip industrial) și anume pesticide, dioxine, metale grele, antibiotice, coloranti etc.

Vezi aici mai multe informații despre Nutrivet Ulei de Somon Sălbatic, analiza, ghid de hrănire, utilizare.

  1. Reduceri de 33% la mâncarea Royal Canin

Mâncarea Royal Canin este poate chiar cea mai cunoscută și mai apreciată mâncare pentru câini, fiind testată și Cumperi75-primesti-102772analizată în campusul fabricii pe nu mai puțin de 200 de câini, după care este verificată din nou cu partenerii cei mai apropiați. Abia când toată lumea este de acord că mâncarea oferă toți nutrienții necesari și are și gustul ideal, este trimisă în întreaga lume. Mâncarea Royal Canin Yorkshire Adult de 7,5 kg vine acum cu 2,5 kg în plus la fiecare sac cumpărat. Condiția esențială este să ai un câine din rasa Yorkshire.

Vezi aici mai multe detalii despre mâncarea Royal Canin Yorkshire Adult.

  1. Pachete și produse speciale pentru pisici

pachete-speciale9812Aceste pachete sunt special concepute pentru a satisface necesitățile nutritive ale pisicii tale. Într-o cutie se găsesc 12 pachete a câte 85 g fiecare, ceea ce înseamnă puțin mai mult de un kilogram de mâncare perfectă pentru pisica ta. Apoi, la mâncarea Royal Canin Exigent Savour Sensation și Royal Canin Indoor Cat vei avea 400 gr în plus la fiecare 2 kg cumpărate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close