9 motive pentru utilizarea GPS Pet Tracking

860

 

 Printre dispozitivele care se află în casa voastră trebuie să se numere și GPS Pet Tracking, al cărui rol este de a vă îmbunătăți calitatea vieții și de a vă oferi acea liniște sufletească de care aveți nevoie pentru a avea o viață frumoasă alături de animalul de companie.

1. Pentru utilizarea GPS Pet Tracking trebuie doar să vă achiziționați dispozitivul, să îl atașați zgardei și să fiți atenți la nivelul bateriilor. Mai este necesară existența unui PC/laptop sau a unui Smartphone dacă doriți să utilizați Aplicația special creată în acest sens. De asemenea, trebuie să vă înregistrați on-line pentru a putea primi informațiile cu privire la locația animalului de companie pierdut.

2. Având la dispoziție sistemul GPS Pet Tracking, nu veți mai fi nevoit să lipiți afișe, să puneți la dispoziție recompense și să dați anunțuri în ziar oferind semnalmentele animalului de companie sau chiar poză cu acesta.

gps tracking3. Dacă aveți un câine care nu este dresat, vă va fi extrem de greu să îl rechemați înapoi dacă l-ați scăpat din lesă sau dacă a sărit gardul. În aceste situații, este posibil ca după un timp să se întoarcă singur acasă, dar dacă sunteți într-o zonă necunoscută pentru el, vă va fi foarte dificil să vă mai reîntâlniți.

4. Dispozitivul GPS Pet Tracking are o formă care nu încurcă deloc și care se potrivește excelent în aspectul general al animalului de companie. Nu îl va încurca în activitățile zilnice, iar rezistența la apă îi permite câinelui să se joace necontenit.

5. Fiind un dispozitiv care încorporează tehnologii moderne, nu trebuie să îl dați jos de la gâtul câinelui nici când sunteți în casă alături de el. Dispozitivul are funcția de Power Saving mode, prin care bateria este utilizată doar atunci când este departe de dispozitivul static.

6. Dispozitivul GPS Pet Tracking poate să fie utilizat în peste 70 de țări. Astfel, dacă veți pleca în vacanță cu familia și cu animalul de companie, puteți să utilizați dispozitivul, cu condiția ca înainte de a pleca să verificați dacă țara în care veți ajunge se află printre cele în care dispozitivul are acoperire.

7. GPS Pet Tracking poate să fie utilizat și pentru persoanele în vârstă care au probleme cu memoria sau cu orientarea în spațiu, precum și pentru copii. O utilitate foarte bună este și în cazul copiilor autiști sau cei cu sindromul Down.

8. Din punct de vedere estetic, dispozitivul GPS Pet Tracking reprezintă un model funcțional, de dimensiuni reduse și ușor de utilizat.

9 Utilizarea dispozitivului GPS Pet Tracking vă va salva timpul prețios pierdut cu căutările inutile. De asemenea, vă va scuti de stres, de efort, de alocarea de fonduri pentru recuperarea animalului de companie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close