Yoko la mare

165

DSC_0526Ma mai duc putin sa latru apa asta. Ma enerveaza cumplit. Eu credeam ca apa creste in bolul de acasa. Si acum vad ca asta de aici e multa, agitata si nu sta linistita intr-un castron.

Mama mea face niste miscari ciudate in fata mea si a intrat in apa asta mare. Degeaba am incercat eu sa-i explic sa nu intre acolo, m-a intrebat de ce latru! Cum de ce latru? Incercam sa organizez apa pentru ea. Am cautat si un castron mare in care sa o bag. Nero , prietenul meu, schanutzer pitic ca mine ( nu inteleg de ce ni se spune pitici, pentru ca eu de cate ori ma uit in oglinda, ma vad mare si pufoasa si mi se pare ca sunt la fel ca un alt prieten de-al meu, care cica e ciobanesc elvetian), sta lipit de cort. Ciudat. Am senzatia ca e indiferent ca mama mea se lupta cu apa. Sincer, mi se pare ca baieteii sunt uneori nesimtiti.

Stati putin sa ma scarpin. Mi-au intrat in labute niste chestii mici, mici si fine. Eu am crezut ca sunt pietricele , ca la mine in parc. Se pare insa ca localnicii ii spun nisip. E o limba ciudata pentru mine ce vorbesc ei pe aici. La apa ii spun mare. Adica e o apa mare, sau cum? Eu m-am gandit ca e o mare mare.  Si e asa de receeeeeeee. M-a bagat mami in mare  si ciudat, stiam cum sa dau din labute. Nu inteleg. Nu-mi amintesc sa fi invatat sa fac asta, da sincer sa va spun, nici nu mi-a placut. Mie imi place sa stiu ce fac , iar acum labutele nu ma ascultau, lucrau in treaba lor si fundul mi se ducea in jos. Stiu, uneori pap prea mult, dar sunt in crestere, nu am decat un an, deci am o scuza J.

Aaaa si sa va povestesc despre cum am dormit intr-o camaruta ciudata, care se misca. Mami ii spune cort. Alt cuvant ciudat! Acasa la mine e bine, alerg , mai rontai una alta noaptea cand mami doarme. In camaruta asta n-am avut loc nici sa-mi intind labutele si eu seaman cu o broasca cand dorm.  Si cand sa adorm, hop , mi s-a facut sete. Mi-a dat mami seara sa pap niste chestii ciudate , care cica traiesc in apa asta mare, hamsii si inca ceva ciudat asa… ca o gelatina.. a! scoici! Seamana cu semintele si asa le-am si papat! Ca pe seminte. Doar ca mi s-a facut foarte sete de la semintele astea din mare. Am uitat sa va spun si apa din mare e sarata, pare o solnita fara fund.

Eu incerc doar sa va avertizez . Aici totul e sarat, acum depinde cum va place si voua sa papati. Da oamenii si dihaniile astea care stau aici sunt plini de sare.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close