Pentruanimale.ro vă urează La Mulți Ani!

808

Pentru noi, 2015 a fost un an în care am reușit să ne dezvoltăm, să creștem, să ne extindem activitățile și să facem câteva schimbări importante în ceea ce privește modul de muncă.

Mai mult, a fost anul în care am ieșit din on-line, îndreptându-ne atenția înspre offline și deschizând primul Magazin PentruAnimale în Corbeanca. (vezi mai multe despre magazin aici)

În 2015 am rămas în continuare o companie orientată înspre clienți și am făcut tot ceea ce ne-a stat în putință pentru a satisface orice solicitare și pentru a finaliza comenzile înregistrate pe site-ul nostru. Am muncit adeseori până târziu în noapte pentru a ne asigura că beneficiați de cea mai bună calitate. Am considerat prezența noastră în acest domeniu ca fiind necesară, motiv pentru care ne-am alocat toate resursele pentru a fi cei mai buni.

Nu în ultimul rând, gândurile noastre au fost alături de animalele voastre de companie, care se bucură de fiecare cadou și de mâncarea pe care o cumpărați de la noi. Ei sunt beneficiarii finali, astfel că în final, ei sunt cei care abia așteaptă să se facă următoarea comandă.

Ce ne dorim pentru anul 2016?

În primul rând ne dorim să reușim cel puțin să păstrăm același standard de calitate, deși lupta noastră zilnică este pentru a-l îmbunătăți.

Apoi, ne dorim să ne dezvoltăm, să explorăm noi direcții aflate în strânsă legătură cu domeniul nostru de activitate. Vrem ca serviciile noastre să fie cele mai bune și să respectăm timpii de livrare ai unei comenzi.

În anul 2016 dorim să consolidăm relația cu clienții noștri, cu voi.

Ce vă dorește echipa pentruanimale.ro în anul 2016?

Vă dorim să aveți parte de un an foarte bun și să aveți grijă de animalul vostru de companie. Este un suflet cald, parte din familia ta și merită toată atenția cuvenită. Răsfață-l, bucură-l cu cele mai bune mâncăruri și cele mai noi accesorii. Ai grijă de el și vei avea parte de un prieten pe viață.

Pentru noi, animalele de companie reprezintă sufletul magazinului on-line și muncim în fiecare zi pentru a le oferi cea mai bună hrană și cele mai apreciate accesorii. Vă dorim ca și voi să oferiți animalelor de companie iubirea și respectul pe care îl merită.

Echipa Pentruanimale.ro vă mulțumește pentru că ați fost alături de noi în anul 2015 și vă urează un sincer La Mulți Ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close