Semne astrologice și animăluțe cu personalitate #AstrologyDay

907
Astrology Day

Prin astrologie poți să descoperi mai multe despre tine – să îți înțelegi punctele forte, punctele slabe, plăcerile și antipatiile. Însă același lucru se poate aplica și la blănosul tău!

Te-ai întrebat vreodată ce caracteristici a primit animăluțul tău din zodia sa?

Câini:

Ciobănesc German

Berbec: Condus de planeta Marte, Berbecul este „cel strălucitor și arzător”. Acesta este condus de pasiune și impuls. Berbecul este un semn de foc, ceea ce îl face pe câinele Berbec încrezător și puternic. A lua “nu” ca răspuns nu este în mentalitatea lor. Când un câine Berbec nu vine când este chemat, nu-l lua personal. Ca semn de foc, câinele Berbec este extrem de deștept și jucăuș. Ei vor să fie în centrul atenției și stăpânii bunurilor tale. În mod natural curios și sigur de sine, câinele Berbec se poate trezi în accidente. Și s-ar putea să te găsești la veterinar mai mult decât ți-ai dori.

Taur: Venus, planeta conducătoare a Taurului, este planeta iubirii, frumuseții și blândeții. Taurul este un semn de pământ și deține multă putere de voință. Când vor să facă ceva, atunci așa va fi. Câinii Taur sunt în mod inerent timizi și trebuie să se simtă în siguranță. Le place afecțiunea, dar numai atunci când au chef. Câinele Taur are nevoie de un mediu echilibrat și liniștit. Zgomotele puternice și haosul îi vor stresa și supăra.

Golden Retriever
Husky Siberian

Gemeni: Semnul Gemeni este condus de Mercur, planeta inteligenței. Gemenii sunt un semn de aer cu un spirit de pământ. Câinii cu semnele lor solare în Gemeni sunt atât pasivi, cât și agresivi, pozitivi și negativi, extroverți și rezervați. Câinii Gemeni nu sunt „deținuți”. Gardianul este calea Gemenilor și acești câini își țes spiritul în lume, rareori legăndu-se de o singură persoană. Gemenii învață rapid, iubesc exercițiile fizice, au inteligență iute și sunt afectuoși. Dar pot fi, de asemenea, nervoși, dar și indeciși, mai ales în obiceiurile lor alimentare și predispuși la anxietate de separare din cauza nevoii lor de a fi cu ceilalți.

Rac: Condus de lună, semnul Racului este Crabul. Luna este emoțională, sensibilă și hrănitoare. Racul este un semn de apă, care este fluid și în mișcare. În astrologie, câinii născuți sub acest semn sunt iubitori și dulci. Chiar dacă le place să fie în preajma ta, cei mai mulți Raci au nevoie de asigurare continuă. Locurile și oamenii noi îi pot face să se dezactiveze și să devină prost temperați. Câinii Rac adoră să îngrijească alte animale și să fie buni însoțitori pentru alți câini. Sunt controlați de apetitul lor și pot crește rapid în greutate

Dalmațian
Doberman

Leu: Leul este condus de Soare. Soarele este cald, nobil și generos. Leul este un semn de foc cu energie de consumat. Leii iubesc să fie în aer liber și tot ceea ce vine cu el. De asemenea, le place să latre. Nu contează dacă un câine Leu este cu tine sau în parcul pentru câini, îi place să fie în centrul atenției. Un aspect pozitiv al câinilor din zodia Leu, este loialitatea lor.

Fecioară: Condusă de Mercur, este Fecioara. Mercur este planeta intelectului. Când Fecioara și Mercur se combină, ele creează cel mai calm câine din linia astrologică. Câinele Fecioară este un campion al condițiilor stresante. Ca și Taurul, le place să aibă o rutină și nu se descurcă bine cu schimbarea. Fecioarelor le place să vorbească și să te urmărească dintr-un loc în altul. Acest comportament îl face un câine grozav pentru oamenii cărora le place să petreacă timp în aer liber sau care iubesc drumețiile.

Poodle
Bichon

Balanță: Semnul Balanței este condus de planeta Venus. Venus îi face pe câinii Balanță indeciși. Sunt greu de antrenat din cauza incapacității lor de a fi atenți pentru perioade lungi de timp. În astrologie, câinii născuți sub acest semn sunt iubitori și plăcuti, dar au nevoie de o disciplină blândă pentru a se simți în siguranță. Dacă vrei un câine care să fie el însuși și să facă față unui haos complet, un câine Balanță nu este pentru tine. Structura este o necesitate. Balanța are și obiceiuri alimentare neregulate. Au tendința să mănânce doar când vor.

Scorpion: Scorpionul este condus de Pluto. Scorpionul este un semn de apă și este foarte emoțional. Câinele Scorpion este robust și voinic. De obicei, obțin ceea ce își doresc și sunt foarte influenți asupra altor câini și oameni. Scorpionii au nevoie de exerciții zilnice pentru a ajuta la ameliorarea stresului și pentru a crea o structură. Fără structură, câinele Scorpion va profita de toată lumea și de tot ceea ce intră în contact. Acești câini sunt extrem de intuitivi și nu uită niciodată când sunt nedreptățiți. Un câine Scorpion este un prieten al singurătății, dar se bucură și de o companie bună, în special de a ta. Le place să fie încurajați și îngrijiți.

Labrador
Border Collie

Săgetător: Condus de planeta Jupiter, semnul Săgetător este Arcașul. Săgetătorul este un semn de foc căruia îi place provocarea. Paharul este întotdeauna pe jumătate plin pentru un câine cu semnul în Săgetător. Acești câini sunt fericiți, deschisi și amabili. Trebuie să-ți urmărești câinele Săgetător în preajma celorlalți pentru că au tendința de a fi deranjați. Le place să obțină afecțiune fizică și simt că sunt singura ta iubire adevărată. Loialitatea este specialitatea unui Săgetător, făcându-i să-și dorească să fie cu tine în orice moment. Dacă nu ești atent, această trăsătură se poate transforma în anxietate de separare. Câinii Săgetător tânjesc la companie și le place să aibă un alt câine sau animal în casă.

Capricorn: Condus de planeta Saturn, semnul Capricornului este Capra. Capricornul este un semn de pământ și unul dintre cele mai întemeiate semne ale zodiacului. Potrivit astrologiei, câinii Capricorn sunt curați, rafinați și intensi, cu o minte proprie. Le place să alerge și să facă mișcare. Capricornii nu dorm la fel de mult ca alți câini și suferă de anxietate în situații stresante. Capricornii nu sunt întotdeauna cei mai buni însoțitori pentru alte animale. Dacă sunt forțați să aibă frați vitregi, le poate lua timp să se obișnuiască cu ei.

Bulldog
Basset Hound

Vărstător : Condus de planeta Uranus, semnul Vărsătorului este Purtătorul de apă. Vărsătorul este un semn de aer și se întâmplă să fie cel mai inteligent și intuitiv semn din zodiac. Vărsătorii sunt imprevizibili și pot trece de la o stare la alta în căteva secunde. Acești câini sunt, de asemenea, dificili uneori, deoarece le place să facă ceea ce vor să facă atunci când vor să o facă. Ceea ce ne face să-i adorăm este că sunt extrem de iubitori și îi iubesc pe ceilalți. Câinele Vărsător este perfect dacă vrei să fie însoțitorul unui alt câine, pisică sau pui! Vor fi minunați prieteni. Dar Vărsătorii au nevoie și de spațiul lor și de timpul de singurătate pentru a complota și a planifica următoarea lor surpriză uimitoare. Tocmai când te aștepți mai puțin, te vor uimi.

Pești: Condus de Jupiter, semnul Peștilor este Peștele.. Peștii sunt un semn de apă și amestecați cu aerul lui Jupiter, obțineți un câine cu o sensibilitate magică. În astrologie, câinii născuți sub semnul Peștilor sunt în mod inerent dulci. Au nevoie și de o atmosferă liniștită pentru a înflori, deoarece se stresează ușor. La fel ca leii, acești câini sunt uneori hărțuiți din cauza naturii lor neagresive. Câinii Pești sunt câini foarte independenți. Ei fac ce vor, fără a atrage atenția celorlalți. Ce înseamnă asta pentru tine? Nu te lăsa păcălit. Ei te-au antrenat bine.

Italian GreyHound

Pisici:

American Wirehair

Vărsător: Pisicile Vărsător sunt prietenoase, independente și loiale față de tovarășii lor umani. Sunt extrem de inteligente, creative și pot lua aproape orice și îl pot transforma într-o jucărie. Pisica Vărsător este fericită să fie răsfățată de stăpânul său, dar este fericită și singură. Uneori pot fi distante, dar nu o luați personal, este doar o pisică Vărsător care are grijă de nevoile lor emoționale prin detașare. Nu se știe niciodată ce va face o pisică Vărsător pentru că sunt imprevizibile și pot fi greu de înțeles.

Capricorn: Pisicile Capricorn sunt înțelepte dincolo de ani și sunt precaute și practice. O pisică Capricorn nu acționează impulsiv; își iau în considerare opțiuni. Practic puteți vedea roțile rotindu-se în capul unei pisici Capricorn. Se ridică din locul lor confortabil de pe canapea pentru o gustare sau rămân în același loc până la ora cinei? Pisicile Capricorn iau în serios lucruri precum îngrijirea, eticheta litierei și joaca. Pisicile Capricorn iubesc orice fel de activitate, fie de paznic al locuinței, fie critic culinar.

Bengaleza
Norvegiana de Pădure

Săgetător: Pisica Săgetător este un explorator — le place să investigheze fiecare colț al casei și curții lor. Pisica Săgetător tinde să fie foarte prietenoasă cu oamenii și va sări în poala unui străin. Pisicile Săgetător sunt greu de rezistat pentru că sunt atât de frumoase și de iubitoare. Pisicile Săgetător nu rămân deseori așezate mult timp, deoarece au multă energie, sunt interesate de lucruri noi și se plictisesc de rutină.

Scorpion: Pisica Scorpion este concentrată și intensă. Dacă își pun mintea la ceva, vor face tot ce le stă în putință pentru a obține acel lucru, fie că este vorba de un al doilea mic dejun sau de joacă cu o jucărie nouă. Nu este neobișnuit ca pisica Scorpion să se lupte. Pisicile Scorpion tind să fie neînfricate și certărețe, așa că dacă un câine le sta în cale, pisica Scorpion îi va domina în bătălie. Nu există felină mai credincioasă decât o pisică Scorpion. Ați auzit povești despre pisici separate de familiile lor care călătoresc kilometri pentru a se întoarce la ei? Probabil toate erau pisici Scorpion.

Albastru de Rusia
British Longhair

Balanță: Pisica Balanță este socială, fermecătoare și afectuoasă. Când te înfruntă, nu numai că te marchează ca fiind ai lor, ci îți spun cât de mult te adoră. Pisica Balanță se răzgândește des. S-ar putea să le placă mâncarea pentru pisici cu care le hrăniți într-o zi, dar a doua zi nu se vor atinge de ea. Pisicii Balanță îi place să se relaxeze și se pricepe foarte bine la leneveală, deoarece cred că principala lor activitate este să arate frumos și să fie dulce.

Fecioară: Pisica Fecioară este vigilentă și observatoare, chiar dacă crezi că este într-un somn adânc, este conștientă de ceea ce se întâmplă în jurul ei. Sunt foarte deștepte. Pisica Fecioară este sensibilă, așa că aveți grijă să nu le răniți sentimentele. Pisicile Fecioare pot simți că sunt superioare tuturor celor din jurul lor și că, în ceea ce privește a fi pisică, pisica Fecioară este întotdeauna pusă la punct.

Snowshoe
Burmilla

Leu: Dacă ai o pisică Leu, atunci știi că indiferent când ai luat-o; ei vor fi întotdeauna cea mai bună pisică din gospodăria ta. Pisicile Leu sunt puternice, loiale și energice. Ele s-au născut cu un instinct de a proteja și sunt lideri naturali. Le place să fie în centrul atenției și tânjesc cât mai multă afecțiune. Pot pisicile să aibă carisma? Dacă pot, atunci pisica Leu o are.

Rac: Nu vei găsi o pisică mai fidelă, mai iubitoare sau mai protectoare decât pisica Rac. Își iubesc oamenii și, atâta timp cât au un pat confortabil, o litieră curată, mese regulate și afecțiune constantă – sunt fericiți. Pisica Rac are o serie de emoții, așa că a avea o oarecare sensibilitate și compasiune pentru ceea ce simte o ajută pe pisica Rac să se simtă în siguranță, iubită și în siguranță.

Selkirk Rex
Angora Turcească

Gemeni: Pisica Gemeni este entuziastă și gata să se distreze – sunt mereu în contact cu pisoiul interior. Dacă ai o pisică Gemeni, probabil ai observat deja cât de deștepți sunt. Cu toții credem că pisicile noastre sunt genii, dar s-ar putea să te întrebi dacă pisica ta este în mod legitim un geniu sau nu. Pisica Gemeni va putea întotdeauna să găsească acel catnip pe care îl ascunzi. Uneori, pisicile Gemeni pot fi puțin încordate și se pot ascunde sub pat atunci când ne vizitează străini. Dar odată ce o pisică Gemeni ajunge să cunoască pe cineva, ei vor fi prieteni pe viață.

Taur: Pisicile Taur sunt relaxate și cu picioarele pe pământ. Le place să fie mângâiate și îngrijite. Le place mâncarea și apreciază atunci când ajung să încerce ceva nou. O pisică Taur poate fi încăpățânată! Pisica Taur se bucură de lux și împrejurimile pufoase, așa că nu fi surprins dacă îți aleg puloverul de cașmir ca și pat personal.

Persană
Savannah

Berbec: Pisica ta Berbec iubește aventura și caută mereu noi modalități de a se provoca fizic. Pisica Berbec va găsi cel mai înalt loc din casă și va ajunge acolo – chiar dacă acest lucru îi dă palpitații inimii umane. Pisica Berbec este curajoasă și se va ridica în picioare atunci când este amenințată. Sunt vioi, competitivi și impulsivi. Pisicile Berbec nu se gândesc prea mult înainte de a acționa; acest lucru le va împiedica.

Pești: Pisica Pești este intuitivă și poate simți când stăpânul lor are nevoie de mângâiere și dragoste. Pisica Pești este blândă și la fel de altruistă pe cât poate fi o pisică. Sunt afectuoase, blânde și de ajutor. Deși poate părea că sunt leneșe și că nu fac mare lucru, adevărul este că pisica Pești are o imaginație bogată și este foarte creativă. Ceea ce ați putea crede că sunt daune, cum ar fi o canapea zgâriată, Peștii o consideră artă. Și ar fi greșit să stai în calea adevăratului geniu.

Europeană cu păr scurt

Descarcă stickere haioase!

Uite cum le poți folosi:

  1. Descarcă aplicația Sticker Maker* (Viko & Co);
  2. Descarcă pachetul de stickere din link-ul de mai jos;
  3. Link descărcare;
  4. Salvează conținutul link-ului în aplicație;
  5. Apasă add to Library, add to Whatsapp;
  6. Deschide aplicația Whatsapp și le vei găsi în secțiunea sticker.

* Fără aplicație, nu vei putea folosi sticker-ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close