De ce să cumperi un tricou imprimat cu un animal de companie ?

1.1K

Dacă ești un iubitor de animale de companie, fie ele câini sau pisici, atunci cu siguranță îți vor plăcea informațiile din acest articol. Cu ajutorul tuturor acelor scurte filmulețe care circulă pe mediile de socializare, plăcerea de a avea alături un drăguț animal de companie este tot mai mare. Pisicile sunt cele capabile să îți ia stresul, să îți aline tristețea. Se spune că a te uita la un scurt film cu pisici în fiecare zi este asemenea unei sesiuni de terapie.

Câinii sunt cei care îți fac viața mai frumoasă prin afecțiunea pe care și-o exprimă în modul lor unic. Sunt prietenii cei mai buni, parteneri de viață și membri ai familiei. Urmează apoi animalele mai exotice și nu la fel de populare cum sunt câinii și pisicile, respectiv iepurii, papagalii și hamsterii.

Pentruanimale.ro vrea să îți ofere o experiență unică atunci când te afli pe site, dar și ulterior, acasă, alături de animalul de companie. Am variat atât de mult hrana pentru câini și pentru pisici, încât este aproape imposibil să nu găsești ceea ce ai nevoie. Am deschis și un magazin fizic în Corbeanca, tocmai pentru a fi mai aproape de client și pentru a întregi experiența acestuia în relația cu noi. (Vezi mai multe informații despre Magazinul PentruAnimale din Corbeanca, aici)

Tricoul vine în cutia de hrană a unui animal de companie

Revenind la tricouri, acestea sunt extrem de plăcute și amuzante. Realizate în 3d, oferă un realism vizual aproape impozant. Există mai multe tipuri de tricouri, în diverse culori și cu diverse chipuri de animale de companie pe ele.

Uite câteva exemple pentru care ai achiziționa un astfel de tricou imprimat 3d:mt3548_tricou9256

– să faci un cadou. Un astfel de cadou făcut unei persoane care iubește animalele poate să fie cu siguranță o surpriză plăcută.

– să le folosești în cadrul unui club pentru iubitorii de animale de companie, sub forma unor însemne ale clubului;

– să le folosești atunci când organizezi un protest împotriva abuzurilor asupra animalelor de companie;

– poate ai un adăpost de animale și vrei să personalizezi îmbrăcămintea angajaților.

Acestea sunt doar câteva exemple pentru care ai cumpăra un tricou imprimat 3d de pe site-ul Pentruanimale.ro, dacă ai alte idei, te încurajăm să ni le împărtășești!

În acest moment, tricourile disponibile sunt cele cu pisici, cu câini, un hipopotam și un arici. Tricourile cu câini au imprimate pe ele câini din rasa Ciobănesc German, Buldog Francez, Rottweiler, Labrador și Beagle. La acestea se mai adaugă un tricou cu chipul unui lup alb.

Vezi aici care sunt variantele de tricouri și cum poți să intri în posesia lor. Așteptăm și feedback-uri și idei despre modul de utilizare al acestor tricouri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close