Concurs pentru mâncăcioși și pofticioși!

1K

concurs-banner3326 (1) Concurs, concurs, concurs s-ar striga pe străzile orașului dacă am fi existat cu secole în urmă. S-ar fi trâmbițat în cele patru colțuri ale țării și chiar și pe diagonale. Toată lumea ar fi devenit curioasă. Toată lumea s-ar fi întrebat ce, unde, cum, când…cât?

Dar răspunsurile ar fi circulat într-un fel haios, din cauza lipsei metodelor de comunicare. Vezi tu, ei nu aveau atunci Facebook, Twitter, Pinterest și blogurile.
Nu. Ei aveau parte de multă nesiguranță prin informația transmisă pe cale vorbită. Aduceți-vă aminte jocul copilăriei ”Telefonul fără Fir”. telefon-fara-firCât de mult ne distram văzând că acele câteva cuvinte rostite la urechea primei persoane ajungeau complet diferite la urechea ultimei persoane! Cât de mult ne distram…

Acum, distracția sună puțin altfel. Acum, ne adresăm prin medii online acelor animale de companie care au bunăvoința să își atenționeze stăpânii că au nevoie de câte ceva de pe site-ul nostru, www.pentruanimale.ro . Distracția voastră este alături de câine sau de pisică, în timp ce distracția noastră este să știm că voi vă simțiți extraordinar. Iar concursul nostru, acela pentru Mâncăcioși și pentru Pofticioși, are menirea de a vă pune zâmbetul pe buze.

 Ce trebuie să faci?

Regulile sunt foarte simple. De fapt, nu este decât o singură regulă, și aceea este că nu sunt reguli! Nu, glumim, concurs-pisicievident. Singura regulă este să achiziționați produse de pe site-ul nostru în valoare de cel puțin 200 RON, indiferent că este vorba despre mâncare pentru animale sau că discutăm despre accesorii pentru ele. Orice produs este acceptat spre a fi cumpărat, acesta adăugându-se coșului pe care l-ați construit cu multă trudă și migală pe magazinul nostru online.

Ce câștigați? Ei bine, câștigătorii vor avea parte de mâncare pentru animalul de companie pentru o săptămână. Și concurs-cainicând spunem mâncare pentru o săptămână, nu ne referim la un pumn de grăunțe. Nu, este vorba despre rația zilnică a animalului de companie, aplicată la cele șapte zile ale săptămânii. În concluzie, nu va mai trebui să îți mai faci griji pentru mâncarea câinelui sau a pisicii, timp de o săptămână. Adică, să ne înțelegem, nu o să venim noi, echipa PentruAnimale.ro să îți hrănim animalul de companie! Noi ce o să facem este să îți trimitem mâncarea și tu tot va trebui să te ocupi de el, să îi dai să mănânce!

 

Acestea fiind spuse, vă așteptăm pe site-ul nostru www.pentruanimale.ro să faceți cumpărături de peste 200 RON și să câștigați premiul cel mare, adică mâncare pentru o săptămână pentru animalul de companie pe care îl aveți.

PS: sperăm să nu ai un câine gigant din rasa Mollossus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close