Câinele și pisica în vacanță – drumul cu mașina – ziua 2

992

Pentru că am început discuția despre transportul câinilor și a pisicilor în mașină, ne simțim datori de a continua cu informații relevante și indicații despre cele mai bune practici. După cum probabil deja știți, iubitorilor de câini și pisici le displace lipsa acestor patrupede de lângă ei. Vacanța vă poate răpi zile întregi din timpul petrecut alături de animalul dumneavoastră de companie. Dar pentru că orice situație poate să ducă la un rezultat bun, pozitiv și în acest caz aveți posibilitatea de a-l transporta alături de dumneavoastră.

După ce s-a obișnuit cu mașina, a depășit senzațiile de amețeală și și-a stăpânit anxietatea, câinele sau pisica dumneavoastră este pregătită pentru un drum mai lung, pentru ore bune de petrecut în interiorul mașinii. Din acest moment, trebuie să vă asigurați un nivel de protecție legat de diverse incidente care pot apărea pe parcurs. Unul dintre acestea poate fi dispariția câinelui sau a pisicii din mașină sau din preajma dumneavoastră. Aduceți-vă aminte că mergeți într-un loc cu totul nou pentru câinele dumneavoastră, care de altfel este dornic de a explora necunoscutul. Utilizarea unui Loc8tor Lite este în acest caz esențială. În pachetul Loc8tor Lite găsiți două tag-uri care reprezintă de altfel emițătoarele, un suport pentru perete, baterii și sistemul Loc8tor Lite. Agățați un astfel de tag de zgarda câinelui sau a pisicii dumneavoastră și puteți să vă opriți liniștiți la popasurile din cale.

În cazul în care nu vă mai găsiți animalul de companie, sistemul locator vă direcționează atât vizual cât și auditiv către locul în care se află acesta. Acuratețea acestui sistem poate să ajungă și la câțiva centimetri. Dacă doriți mai multe opțiuni, sau doriți să acoperiți o gamă mai variată de situații posibile, puteți să optați pentru Loc8tor Plus. Acest sistem vine cu o opțiune interesantă, aceea de emițătoare de panică. Mai mult, Loc8tor Plus funcționează și în modul Alarmă Activă.

Vacanța dumneavoastră este altfel acum și începe să fie mult mai liniștită. Stresul provocat de urmărirea constantă a acțiunilor câinelui sau a pisicii dumneavoastră a dispărut și acum vă puteți bucura de soarele și valurile mării. Transportul câinelui sau a pisicii cu mașina implică anumite riscuri, pe care este indicat să le prevedeți și să le evitați. De exemplu, dacă vă opriți la un magazin pentru cumpărături sau la un restaurant pentru o masă, nu vă lăsați câinele sau pisica închisă în mașină. Este vară,  este cald, iar în mașină se crează o temperatură mult mai mare decât afară. Câinele sau pisica vor avea de suferit din cauza căldurii.

Începând de acum, patrupedul dumneavoastră se simte în siguranță și se bucură de vacanță!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close