Avionul, un mijloc de transport util pentru câini și pisici

909

Vacanțele dumneavoastră încep să fie mai luminoase și mai pline de viață alături de patrupezii care acum fac parte din familie. Vă bucurați alături de ei și vă schimbă imediat starea de spirit dacă sunteți supărați. Este adevărat că o călătorie cu avionul poate cauza destule bătăi de cap și destul de multă agitație. A transporta un animal de companie cu avionul înseamnă o documentare prealabilă necesară. Trebuie să citiți instrucțiunile de călătorie puse la dispoziție de compania aeriană și dacă simțiți că ceva nu vă este clar, nu vă sfiiți să luați legătura cu compania respectivă. Niciodată nu strică mai multe informații și detalii.

Informații companii aeriene

Călătoria alături de câinele sau pisica dumneavoastră trebuie să fie una plăcută și fără incidente. Din acest motiv, căutați și informații cu privire la regimul animalelor de companie din țara în care călătoriți. Este posibil să fiți nevoiți să faceți unele vaccinuri înainte de a porni la drum sau să solicitați unele documente de călătorie de la medicul veterinar. Se poate întâmpla ca unele dintre aceste precauții să trebuiască să fie luate cu luni de zile înainte de călătorie. Unele companii aeriene sunt stricte în ceea ce privește transportul animalelor de companie. Sunt care nu acceptă transportul acestora la bordul aeronavei. De asemenea, trebuie să țineți cont de faptul că uneori, la cargo, transportul câinelui sau a pisicii dumneavoastră nu este posibil în perioada de iarnă când este mult prea frig.

Cum este transportat câinele sau pisica?

Asigurați-vă înainte de călătorie că animalul dumneavoastră de companie are zgarda cu numele, adresa și numărul dumneavoastră de telefon. La fel cum un bagaj poate fi pierdut și transportat la o destinație tot așa se poate întâmpla și cu câinele sau pisica dumneavoastră. Un număr de telefon plasat pe zgarda acestuia va preveni apariția unor situații neplăcute. Circumstanțele de transport vor face necesară existența unei cuști, de preferat una din material textil. Pentru aceasta, cuștile Holiday sunt comode, ușor de stocat și oferă un confort sporit animalului de companie. Pentru că se poate spăla ușor, mirosurile nu vor persista în această cușcă din material textil. Plasele laterale permit vizualizarea cu ușurință a interiorului. Cuștile din material textil Holiday permit o verificare rapidă din partea agenților vamali.

Nu uitați că regulile impuse de companiile aeriene se pot schimba de la o zi la alta, ceea ce înseamnă că este indicat să sunați cu câteva zile înainte de zbor pentru a confirma condițiile călătoriei alături de patrupedul dumneavoastră.

Începând de acum, patrupedul dumneavoastră se simte în siguranță și se bucură de vacanță!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close