Cum sa alegi recompensele lichide potrivite pentru pisica ta?

954
Cum sa alegi recompensele lichide potrivite pentru pisica ta?

Cum ar trebui sa arate cel mai bun răsfăț lichid pentru pisici?

Dacă sunteți în căutarea unui nou mod de a vă impresiona pisica, încercați bunătățile lichide pentru pisici, fie ca gustare, fie ca supliment de mâncare. Indiferent dacă pisica ta se luptă cu recompensele solide sau pur și simplu îi plac cele lichide, acestea sunt un plus excelent pentru repertoriul de gusturi si rasfat al micului tau rege sau regina felina.

In plus, deliciile lichide adaugă hidratare în alimentație, fiind ideale pentru pisicile care au tendința de a evita să bea apă.

 

Ce sa iei in calcul atunci cand alegi recompense lichide pentru pisica ta?

 

Calitatea ingredientelor

Dacă doriți ce e mai bun pentru pisica dumneavoastră, alegeți o recompensă pentru pisici cu ingrediente de calitate.

Poate fi dificil să evaluezi calitatea ingredientelor la prima vedere, dar există anumiți indicatori pe care trebuie să îi urmărești.

Selectați recompensele lichide pentru pisici care conțin doar ingrediente de calitate cat mai putin procesate. Tot ce trebuie să conțină cu adevărat o recompensa lichida este apă sau supa, unul sau mai multe tipuri de carne și un amidon sau alt agent de îngroșare. Opțiunile care conțin semnificativ mai multe ingrediente decât acestea probabil că nu sunt de cea mai bună calitate, în special dacă ingredientele suplimentare includ aditivi artificiali. Dacă o recompensă de lins pentru pisici conține ingrediente de calitate umană, este un semn de calitate.

 

Aroma

Bunătățile lichide pentru pisici sunt disponibile într-o gamă de arome de carne, cum ar fi carne de pasăre, de vită sau de pește. Unele pisici se bucura de orice aromă în timp ce altele sunt mai pretențioase. Dacă știți că animalul dvs. de companie este pretențios, luați în considerare care sunt cărnurile pe care le apreciază în general și alegeți în consecință.

 

Intervalul de vârstă

Majoritatea recompenselor lichide sunt potrivite pentru pisici de toate vârstele, deși unele sunt concepute doar pentru pisicile adulte. Există, de asemenea, unele opțiuni care sunt special formulate fie pentru pisicuțe, fie pentru pisici în vârstă. Cele dedicate pisoilor conțin echilibrul corect de nutrienți, în timp ce cele făcute pentru felinele în vârstă pot conține ingrediente suplimentare pentru sănătatea articulațiilor sau antioxidanți pentru a încetini deteriorarea oxidativă a celulelor.

 

Fără cereale

Deși este în regulă ca recompensle de lins pentru pisici să conțină o cantitate mică de cereale, pisicile sunt carnivore, așa că cerealele nu sunt în niciun caz o parte vitală a dietei lor. Ca atare, este bine să alegeți o opțiune fără cereale.

 

Sunt recompensele lichide o alegere sănătoasă pentru pisici?

Este firesc să fii preocupat de valoarea nutritivă a oricărui lucru cu care îți hrănești pisica. Recompensele lichide pentru pisici sunt o opțiune excepțional de sănătoasă, în ceea ce privește rasfatul, datorita ingredientelor. Cu toate acestea, ar trebui să vă notați întotdeauna câte calorii îi dați pisicii dumneavoastră în fiecare zi sub formă de recompense și să le ajustați mesele în consecință, astfel încât să le pastrati silueta ideala.

 

Cum hrănesc pisicuta cu recompensele lichide ?

Pisica dvs. poate linge unele recompense lichide direct din tub sau pungă. Este o modalitate plăcută de a crea o legătură cu pisica dumneavoastră. Altele sunt atât de lichide încât este mai bine să le puneți în castronul de mâncare al pisicii dumneavoastră. De asemenea, le puteți folosi ca și toppere de mâncare pentru pisici pentru a face mâncarea uscată mai atrăgătoare.

 

Bunătăți de lins pentru pisici pe care le recomandăm:

 

 

 

 

Acest tip de răsfăț ajută, de asemenea, la promovarea legăturii și a încrederii între tine și pisica ta, fiind oferit direct din mână. În plus, îl poți face să o iubească în timp ce o mănâncă. Ii poti alege recompensa preferata dintr-o mare varietate aici: https://pentruanimale.ro/recompense-snacks-pisici/inaba

 

Din ce sunt făcute produsele de la Inaba Churu?

Aceste gustări delicioase și hrănitoare sunt realizate cu produse de calitate umană, ceea ce înseamnă că la fabricarea lor se folosesc aceleași standarde de calitate ca și cum ar fi vorba de alimente pentru consumul uman. Ingredientele sunt tocate manual și sunt pline de antioxidanți, dar nu conțin cereale, conservanți sau coloranți artificiali.

Churu sunt o opțiune de răsfăț sănătos cu puține calorii. Carnea utilizată în fabricarea lor provine de la păsări de curte crescute în aer liber, crescute în mod natural în ferme certificate, iar tonul este de mare adâncime, capturat în mod durabil și certificat „Dolphin Safe„.

 

De ce iubim atât de mult InabaChuru?

Motivul principal pentru care iubim această gustare este că și bunătățile din casă o adoră. Fără îndoială, amestecul de ingrediente și textura lor le fac foarte gustoase. Pisica ta nu va înceta să mai ceară. Alte motive pentru care ne place churu sunt următoarele:

 

  • Acestea sunt sănătoase și au un conținut scăzut de calorii (doar 6 kcal per tub), astfel încât nu modifică dieta zilnică.

 

  • Vin în pachete individuale, astfel încât sunt ușor de depozitat, porționat și transportat.

 

  • Nu necesită refrigerare atunci când sunt închise. Odată deschise, acestea trebuie refrigerate și administrate câinelui sau pisicii dumneavoastră.

 

  • Contribuie la socializarea și la crearea unei legături între om și pisică.

 

  • Adăugați hidratare la dieta tradițională a felinelor.

 

  • Fabricat cu carne adevărată.

 

  • Au o textură plăcută și fină.

 

  • Au o mare varietate de produse, pe lângă clasicele paste, au mici gustări crocante, cum ar fi Churh bites și rulouri în formă de bețe umplute- Churu Rolls.

 

 

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand îti hrănesti pisica cu recompensele de la Churu?

Pentru ca prietenul tău blănos să se bucure de aceste gustări, există câteva recomandări pe care ar trebui să le urmați.

    Nu lăsați niciodată pisica singură cu recipientul de recompense. Tineți-l bine pentru ca aceasta să poată linge conținutul și apoi îndepărtați recipientul pentru a nu risca să îl înghită.

    Înainte de a ii oferi un rasfat de laChuru sau orice altceva in afara dietei lor tradițională, trebuie să vă consultați cu medicul veterinar, mai ales dacă pisica dumneavoastră are o dietă specială din cauza unei alergii sau a oricărei boli renale, hepatice, metabolice sau de altă natură.

În cele din urmă, nu uitați că recompensele Churu sunt un răsfăț sau o gustare și nu înlocuiesc mâncarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close