Oferă-i formula nutrițională potrivită

1.5K

 


OFERĂ-I FORMULA NUTRIȚIONALĂ POTRIVITĂ


  

PUIUL TĂU ESTE CURAJOS, DAR ARE NEVOIE ȘI DE UN SISTEM IMUNITAR PUTERNIC 

Înainte de naștere, puiul de pisică sau de câine se află  la adăpost și căldură în pântecele mamei. La naștere, sistemul imunitar al puiului este încă foarte imatur și acesta depinde de anticorpii primiți de la mamă prin colostru (primul lapte matern).  Pe parcursul primelor 12 săptămâni de viață, cantitatea de anticorpi furnizată de laptele matern scade gradual, iar în același timp, puiul începe să exploreze și să descopere lumea din jur. Începe astfel în mod progresiv, să își dezvolte propriul său sistem de apărare împotriva diverșilor agenți patogeni, incluzând microbii întâlniți sau vaccinurile, de exemplu. Perioada în care protecția maternă a devenit insuficientă și propriul mecanism de apărare al puiului este încă insuficient dezvoltat este o perioadă delicată sub aspectul riscului de infecții, fiind cunoscută ca etapa de „decalaj imunitar”.

 

 

 NUTRIȚIA JOACĂ UN ROL ESENȚIAL

În această perioadă, hrana pe care i-o oferi trebuie să includă nutrienți specifici, cum ar fi antioxidanții și  prebioticele, pentru a ajuta puiul de pisică (află mai multe despre hrana uscată aici) sau puiul de câine (află mai multe despre hrana uscată aici) să depășească această etapă sensibilă, susținând dezvoltarea sistemului imunitar și consolidând mecanismele naturale de apărare ale pisoiului. Nutriția are un rol esențial în consolidarea mecanismelor naturale de apărare ale organismului. Deficitul grav de vitamine și microelemente poate afecta dezvoltarea normală a răspunsului imun de protecție al puiului și poate cauza îmbolnăviri mai frecvente.

 

 

 

CU UN SISTEM IMUNITAR PUTERNIC VA CREȘTE MARE ȘI SĂNĂTOS

Un sistem imunitar puternic este fundamentul pentru a deveni o pisică sau un câine adult sănătos.Menținerea echilibrului sistemului imunitar contribuie la numeroase beneficii esențiale pentru sănătate– nu doar sporește capacitatea puiului de a lupta cu infecțiile și bolile, ci îi îmbunătățește și confortul general.

 

 

 

OFERĂ-I FORMULA NUTRIȚIONALĂ POTRIVITĂ VÂRSTEI, RASEI ȘI TALIEI SALE

În momentul înțărcării, capacitatea digestivă a puiului nu s-a dezvoltat complet încă, deoarece secreția enzimatică este limitată. Maturizarea se va produce progresiv în perioada de creștere. Este important ca în acest interval să primească o hrană variată ca texturi, pentru ca la vârsta adultă să consume cu plăcere hrana diversă. Hrănirea mixtă cu hrană umedă complementară celei uscate, aduce beneficii suplimentare pentru sănătate atât în cazul pisoilor (află mai multe despre hrana umedă aici) cât și în cazul cățeilor (află mai multe despre hrana umedă aici). Din acest motiv, Royal Canin are o grijă deosebită în a se asigura că fiecare porție de hrană cuprinde o formulă personalizată de nutrienți vitali selecționați, specifică etapei sale de juniorat, care sunt esențiali pentru o creștere armonioasă, având totodată un grad ridicat de digestibilitate, adică nutrienții sunt mai bine absorbiți și, implicit, mai eficienți. Proteinele, mineralele și vitaminele esențiale contribuie la consolidarea funcțiilor organismului și sprijină aparatul digestiv și sistemul imunitar, pentru ca puiul tău să crească sănătos și să devină un animal magnific, așa cum îi este menit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close