Ai grijă de greutatea lor

1.4K

OBICEIURI SĂNĂTOASE, GREUTATE SĂNĂTOASĂ

ESTE IMPORTANT SĂ IEI DECIZII CARE PROTEJEAZĂ SĂNĂTATEA COMPANIONULUI TĂU.

Iar bunăstarea câinilor și pisicilor depinde de noi. De aceea este necesar să afli ce anume este benefic pentru ei, pentru a le putea oferi o viață minunată, așa cum merită.

Cercetările au dovedit că 40% dintre animalele de companie sunt supraponderale. Această condiție corporală le împiedică să sară, să se cațere și să se bucure de o viață activă. Excesul de greutate este unul dintre aspectele care atrage dupa sine consecințe asupra sănătății animalului. Supraponerabilitatea crește riscul apariției diabetului, afecțiunior tractului urinar inferior, artritei, sau chiar afecțiunilor dermatologice. Iar ultimele cercetări dovedesc faptul că excesul ponderal poate scurta viața animalului cu până la 2 ani*.  *Studiu intern Royal Canin

Toate acestea pot fi însă evitate cu o simplă schimbare a stilului de viață și a hranei.

TOATE ACESTEA POT FI ÎNSĂ EVITATE CU O SIMPLĂ SCHIMBARE A STILULUI DE VIAȚĂ ȘI A HRANEI.

*Studiu intern Royal Canin
**In cazul cainilor hraniti cu Maxi Light Weight Care

MIXUL DE HRANĂ USCATĂ ȘI HRANĂ UMEDĂ POATE CONTRIBUI LA ATINGEREA ȘI MENȚINEREA GREUTĂȚII OPTIME.

Forma și textura crochetelor din gama Light Weight Care stimulează pisica sau câinele să mestece hrana mai mult și să se hrănească mai încet. Acest ritm încetinit îi oferă organismului răgazul de a percepe semnalul apetitului satisfăcut. Hrana umedă va induce senzația de sațietate prin volum, dar cu un aport caloric redus. Alternează crochetele crocante cu hrana umedă, zi de zi, pentru a-i oferi pisicii o experiență de hrănire îmbunătățită.

Formulele Royal Canin Light Weight Care sunt delicioase și complete, au un conținut adaptat de proteine, grăsimi și nutrienți ce contribuie la atingerea și menținerea unei greutăți sănătoase și la menținerea bunei funcționări a organelor. Peste 90% dintre pisici si caini** s-au apropiat de o greutate sănătoasă în doar 8 săptămâni.

Menține-ți pisica si cainele în formă optimă și oferă-i astfel o viață lungă și sănătoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Blog by pentruanimale.ro
Close